Min dröm

NÄR KOMMER MIN CHANS ATT FÅ SJUNGA I EN MUSIKALFILM?

Min dröm

NÄR KOMMER MIN CHANS ATT FÅ SJUNGA I EN MUSIKALFILM?

Ibland finns bara inte orken..

Jag har kommit in i en bloggsvacka. Känner ingen motivation att varken skriva här på nätet eller i min privata... vad sjutton har hänt? Jag som ÄLSKAR att skriva!
Jag hoppas att det bara är en kortvarig fas nu någon dag... hrlm...

iaf, så kommer SKÅNE upp till sthlm i helgen! YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD som jag saknat henne!

så innerstaden i helgen, AKTA ER! FÖR HÄR KOMMER STHLM VS SKÅNE! :)

/Skriver när jag fått tillbaka gnistan igen, och den gången lovar jag mer intressant läsning!

HighSchool Musical- MUSIKAL

Okej, isvaksbadandet imorse var inte en skön väckarklocka...men är väckarklockor någonsin det? Det var som TUSEN nålar genom hela kroppen. Men grymt kul ändå! :p utmaningar tillhör liksom mitt nya liv...eller mitt nya år..
Chocken vi fick dock, var att de inte hade borrat något hål i isen där vi skulle hoppa i med en stege.. utan vi skullr ut på isen, en i taget, och gå tills vi plumsade igenom isen! SICK! haha dock är man ingen bangare!
Som Siwert sa: "Vi kör bomben!"

Men en SKÖN avslutning på kvällen blev musikalföreställning... åh kan ni tänka er: High School Musical, fast irl?! det var fantastiskt, ja för er, som mig, som är lite nördiga. men åh så romantiska :)
Och saken blir ju inte värre av alla godbitar som fanns att kolla in! cheeeck it out:

David Lindgren

Spelar Troy Bolton. Han var en exakt kopia av Zac Efron när han stod på scen! lika fantastisk.

Fredrik Söderström

Spelar Zeke. GRYM GRYM, GRYMT SNYGG! och en jävel på att dansa, breaka och köra volter.. fatta vilka muskler. mjau

Mattias Olofsson

Spelar Jack Scott. Han var den roligaste karaktären som genom nördighet vann ens hjärta :p

Marcus Söderberg
Spelar David (Wildcat). Behöver jag ens säga något? Ja, jag säger en sak: WOW!

Denna musikal har premiär imorgon! (vi såg förhandsvisning). så om ni vill ha lite underhållning eller är trött på att aldrig hitta en kille att dräggla över, beställ en biljett till HIGH SCHOOL MUSICAL! xD


Godnatt <3

Dont you just HATE morningpeople?

Imorgon måste jag kliva upp ifrån min sköna varma säng klockan HALV SEX för att sedan enligt mitt schema, göra det här:


NEJ, ni såg inte i syne...
JAG SKA BADA I EN ISVAK!

PENSIONÄRSVÅGEN!

igår var minst sagt en FLUMM-dag. och jag har inte använt FLUMM för att beskriva något på hur länge som helst. men igår var det verkligen FLUMM. jag vet inte vad det är med folket i sthlm, men det verkar gå en epidemi om sömnproblem. för grymt många har svårt att sova om nätterna. tur att man inte är ensam iaf...
Och igår märktes det att man inte hade sovit. jag snubblade på orden hela tiden, var nära på att däcka på ett cafe och slogs med carro så fort jag skrattade...typ. det var iaf EXTREMT. jag tror det smittades. helt plötsligt var både carro och isabelle också igång! och därför ska jag sammanfatta kvällen såhär:
pensionärsvågen, odla ägg, pestojakt, "soojoossääna", hemköps creepy personal, kinesinfluensa.... = FLUMM!

hahahahah!


och här kommer äntligen några bilder från nyår! :)


Hemma hos Tony och förar med delikatesser


 


Daniel och Cathrine i hennes fantastiska klänning

Systrarna Sandqvist! Lika...?

Våra masker



 


Grabbarna Grus..eller drägg...


Festen började bra... och betona, BÖRJADE


Syrran hade en asskön skåning bredvid sig


Jag fick ingen skåning..men en snygging är aldrig fel heller...


GOTT NYTT ÅR!

/
spanki

Åh dessa Deppiga Söndagar..

...är inte alla söndagar bara menade för deppiga funderingar och segt kvälldegande?
Nu har man iallafall ännu en gång vaknat av bakiskänslan, men ändå inte fått någon... har jag supit så mycket i mina dagar att jag blivit immun mot bafylla? Går det? Isåfall, HEMSKT. och illa.

Gårkvällen var en blanding av spontanitet och konstighet. men så har det varit hela helgen, sådär allmänt konstigt men ändå roligt. och har man inte alltid roligt med sin Majstjej? Vi lyckas alltid få till något skoj med vad vi än tar oss för! :)
Jag kan ju bara nämna av gårdagen...Bastukrök? Trummisgalna? utropstecken!



Nu sitter jag här med en Latte och några pepparkakor..jag gillar inte pepparkakor...ändå käkar jag dom. Och folk undrar varför de blir tjocka? Om man skulle låta bli att äta sådant som man inte gillar, så skulle det kunna kallas en bantningskur.
Kvällen ser ut att bli väldigt lugn och tyvärr för mig, varje söndag, städning och packning. Ibland förstår jag inte hur jag orkar flytta mitt liv fram och tillbaka varje vecka mellan mina föräldrar.
Jag har mitt liv nedpackat i en trunk...

Nej, på med sockorna och värmekudden, slå er till ro framför tvn, och bara dega er igenom söndagskvällen.. det ska iaf jag göra!
/Annika

Högt IQ...?

Jag brukar känna mig ganska smart... sedan tog jag ett IQtest...
Äsch skoja bara. så farligt var det inte. Jag hade tydligen fått bättre resultat än 80 % av populationen! wiiie! eller vad betyder det egentligen? att jag är smartare än nästan hela Sverige? Isf, varför är inte jag typ...typ.. stadsminister? nja, kan nog inte vara så de menade. kanske att jag har över medelsnittet för de som tagit IQtestet,,, fast jag gillade "bättre än sverige" mer...


Idag var början på den sista terminen i mitt liv.. eller förresten, det kanske heter termin på högskolan med?
Isf, idag för början på den sista terminen i gymnasiet. lite sorgligt om man tänker efter. Men samtidigt GRYMT skönt!

Är det bara Jag som har PANIK över vad jag vill göra efter studenten?! shit, alla omöjliga och konstiga val man måste välja.. plugga vidare? jag ska definitivt plugga vidare, men tror inte jag vill det på en gång. resa utomlands? JA, men med vilka pengar? Ta ett ströjobb för att få ihop pengar? Ja kanske, men vilket jobb då, under denna lågkonjunktur?
Ja, det är sannerligen tufft att leva som tonåring i denna tid.
Jag pratade med farsan idag om vad han gjorde efter gymnasiet. Han tog lumpen direkt efter, sen när han var klar med det fick han jobb på KPA (för er som ej vet, ett försäkrings/pensionsbolag)... JAG MENAR?! Han fick jobb på ett sådant bolag, med GYMNASIEMERITERNA?
Fatta vad våra föräldrar har glidit runt på en räkmacka i tonåren! inte undra på att dom inte förstår sig på oss i dagens läge...hmrlm...

nyårsbilder kmr snart!

Keep on Grubbling! / spanki

stockholmarnas år är över! Hej till...

tvåtusenfuckingnio!
Och OJ vilken kanon början det blev med att inviga det nya året! måste nu summera nyårsafton, som blev så jädra lyckat!

Morgon
Vaknar av en ytterst liten bakfylla (jag Vet, vad fan tänkte jag, supa dagen Innen Nyår?!) från gårdagens mininyårsfirande med jobbet, är aningen trött. Men den värsta ångesten över mitt klädval börjar smyga sig på mig så fort jag kommer ur sängen.

Dag
Städa lite snabbt, sedan hem till Tony med syrran och igång med att locka håret för att få kvällens snyggaste frilla. syrran går galen på världens tjockaste locktång medan jag glatt använder min.
efter mycket om och men får kvällens outfit bli: en volandkjol (som jag dessutom sprayar helt glittrig), ett tubtoplinne och ett midjeskärp, nya pumps och glittrande smycken, glittrig handväska och en glansig bolero-jacka.
Stirrar sedan avundsjukt på systern som köpt kvällens vackraste klänning... men okej, ikväll får jag nöja mig med att hon är snyggare ;)

Eftermiddag
Tonys mamma kommer upp med grymma tilltugg i alla dess former och när alla vi tre är färdigfixade så korkar Tony upp champagnen. In droppar Deshan Stefan och senast av alla som vanligt: Gogov. Sedan börjar en grym förfest med mycket skratt och musik. När vissa korkat upp dyra flaskor Möet så känns det tydligen "klent" att åka buss in, så det får bli taxi. Med en syster som börjar bli full, drar vi mot stan.

Middag
Vi glider in i våra masker, som vi fixat med glitter och glamour, in till lokalfesten där folk börjat strömma in. Det blir middag, dricka, massa som håller tal, det sjungs massa ramsor vid varje bord för att visa vilka som är bäst, visas bilder på många närvarande vid en duk, och sen är partyt igång!

Kväll
Eftersläppet kommer igång och nu börjar folk satsa vid barerna. jag och syrran dansar gärnet och skaffar nya vänner från Malmö. Jag träffar även Joy och hennes vänner. Med grymt drag i hälarna börjar klockan slå mot tolv, Ska man få en nyårs kyss i år kanske..? spänningen tätnar.

Tolvslaget
Alla rusar ner mot hamnen med champagne i hand. Klockan slår... TOLV. poff poff! Alla skriker och hoppar runt, beter sig som småbarn med åååh vad underbart! Jag kollar runt efter mitt ragg, men ser ej... men helt plötsligt... tar någon i min hand, och drar mig till sig. frågar: Får jag min nyårskyss? ....Poff! självklart får han det... en bra början på ett nytt år! lovande..

2009s början
Alla partar vidare, jag har hittat mig den intressanta och kvällen blir en succé med stort S! Hann till och med att få träffa min majsflicka denna kväll, wiie!
GOTT NYTT ÅR, GOD FORTSÄTTNING!



(och för er som inte tror på ett fulländat nyår, så kan jag meddela att det blev en kass efterfest som floppade, som slutade med att jag fick vandra runt i huddinges alla utrymmen i letande efter en taxi klockan fem på morgonen, men för mig gjorde det Ingenting. Jag fick ändå mitt bästa nyår hitills!)

bilder kommer upp senare.

/Annika, Anki, Spanki, SANDQVIST

RSS 2.0