det är bara en vanlig jäkla onsdag...

... men fan vad draag det ska bli ändå! :D sthlm vs skåne ska nämligen dra ut ikväll! (och för de som ej förstår, så menas det Moi and Amanda). en simpel tråkig onsdag borde man piffa upp lite oftare tycker jag! fan lev livet medans man kan liksom! ;) så därför bär det av till chaplins bar ikväll för en heeelkväll med karaoke och dans! wiiiie! :)

YO HOE! spanki


jag vill bara att du ska veta...

... att jag bryr mig om dig något fruktansvärt. och jag vill inte att vi ska tjafsa för något i världen. men jag vet inte vad som hänt på sistone, att vi gaddat ihop så mycket som vi gjort. ja, det är väl säkert mycket mitt fel varför det händer, och jag är hemskt ledsen för det. det är ju Du, om någon, som jag är glad att jag har i mitt liv, och det får fan aldrig förstöras! det måste du lova mig! och jag säger nu, att du måste verkligen Lita på mig. Jag har inte gjort någonting för att du inte skulle ha förtroende för mig, aldrig svikit dig på det sättet. du Måste kunna berätta för mig när något känns fel, så att vi kan lösa det, för jag Hatar att gå runt och inte veta av att du i smyg är irriterad på mig. så ska det inte behöva vara i en vänskap. jag ska verkligen tänka på det du sagt till mig, och det känns bra att även du kan ha förståelse för mig, för det är så vi kommer framåt. och vi får Absolut Inte börja ta varandra för givet, för det är även det jag tror kan ha en del i varför saker blir som dom blir. men det här lilla problemet ska inte förstöra det vi har tycker jag, och jag hoppas du känner samma sak. och vi har så jädra roligt tillsammans. vi är som en och samma person, du och jag. och för guds skull, låt det förbli så...
det här kmr fungera, bara vi kommunicerar bättre med varandra, och är ärliga från första stund.

Jag älskar dig, Joy
 

inte som jag trodde...

...så blev helgen, både på gott och ont. i fredags var det röj med syrran! xD vi hade faktiskt riktigt roligt, och för en gångs skull, eller för första gången i världshistorien (!!) så slutade det inte med att vi bråkade. nej vi höll sams hela kvällen :D wiiie!
och i lördags... vad ska man säga. jag trodde det skulle bli sjukt roligt, men det vart helt fel.. och jag är fan riktigt besviken också. man märker ibland hur alkohol gör så att folk blir självisk och tänker lite mkt på sig själv. det är synd. men jag gjorde det bästa av situationen iaf, och Carro och jag drog och mötte syrran och hennes polare och hade skoj ändå :)
och sen det där... eller Den där kanske jag ska säga...han. Jag vill bara sjunka genom marken...

STAY ALIVE! spanki


hittade en till "NOlifer"

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade med
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förfördes av
12: Jag hade rajtantajtan med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: Bin laden
04: Michael Jackson
05: En bög
06: George Bush
07: Paris Hilton
08: En prostituerad
09: En mördare
10: En aidssmittad pundare
11: En mongolid
12: Jultomten
13: Göran Persson
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: Dig
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En björn
25: Darin
26: En Gris
27: En Dildo
28: En häxa
29: Min farmor
30: En Nekrofil
31: En get

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För Jag har lust
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag har rävskabb
Annan: För Jag Älskar det
Grön: För Jag Älskar Gräs
Orange: För att jag är lik Göran Persson
Gul: För att jag är kines
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungenIngen tröja: För att jag är en uteliggare

vad blev det? : Jag slog ihjäl jultomten för att jag är så jävla snygg!
HAAAHAA! ;D

      

två dagar kvar, sen är det...

...fredag? Nej skoja, det är Helg då! xD gud vad jag lever för mina helger, om inte mest, pratar om dom hela tiden? kanske på tiden att man pratar om något annat för en gångs skull?
ni kanske för en gångs skull vill veta lite om mig personligen, eftersom jag inte pratar om mig själv tillräckligt? ;) haha xD

Här kmr en sån där otroligt onödig lista på pisamma frågor som jag bara veeet intresserar ALLA ;) , jamen någon gång måste ju vara den första för alla eller hur ;)?

1. Berätta om första fyllan.
hm.. jag försöker komma på om jag kmr ihåg den första, och vad som isf gills som en fylla? men det kan nog har varit på ett nyår för några år sen som jag söp till ordentligt första gången. var hemma hos en kille med massa polare, hade faktiskt riktigt trevligt, har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv eller åt så tråkiga saker heller! kvällen slutade typ upp med att jag satt vid ett öppet fönster och försökte att andas utan att spy. haha tragiskt..

2. Berätta om första kyssen.
oj oj oj, likadant här, svårt att avgöra om man ska säga när man satt inne i en snickeboda i trean och sa: ett två tre puss! eller den första riktiga? tar den första riktiga. den var nog inte så jättebra egentligen, eftersom varken jag eller killen riktigt visste vad vi höll på med, utan det var en feg liten "rulla med tungan- puss" och ett litet fnitter efteråt. ;)

3. Vem är ditt snyggaste hångel?
jadu...det måste nog ha varit en kille jag träffa på en fest.

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
91 och 85

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
ja, det är väl inte så perverst?

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
mina ögon är nog det enda.

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
ögonen, händerna och leendet

8. Favoritsexsoundtrack.
"sexual healing" HELT KLART! xD

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger ?
jag är stolt ägare över: "Dr Bombay!" hahahha

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med ?
shit det finns ju hur många som helst, iaf killar ;) men måste jag välja en så säger jag: Channing Tatum för han är så daaamn het, och Halle Berry för hon har typ världens snyggaste kurvor och kropp

11. Har du ljugit för att få någon i säng ?
Nej, man behöver väl inte ljuga för att få någon i säng? :P

12. Har du strippat för någon ?
ooja, min specialite! ;) haha

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Tack och lov, NEJ!

14. Har du snattat?
Ja, ett barbiehårspänne när jag var liten, som jag sen blev tvingad att lämna tillbaka till affären av mamma, och säga att jag snott det. herregud!

15. Den du levt och upplevt mest med?
Hm, den jag levt med mest är min familj, den jag upplevt mest med måste jag väl säga min första kärlek Boris.

16. Hur många har du varit kär i?
om vi ska räkna med dom jag var "kär" i när jag var liten så kmr jag inte ens ihåg, för det var typ en ny varje dag. men om man ska säga de jag har varit seriöst riktigt kär i, så får jag nog säga en.

17. Käraste ägodel?
allt som väcker upp fina minnen för mig

18. Vad skulle göra dig mest glad nu?
om jag hade en kropp som Halle Berry :D

19. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
Att jag ska bli tjock, och att aldrig hitta den rätta.

20. Homo, hetero, bi ?
alltihop! nej skoja, jag är..tyvärr tjejer(!), hetero

21. Vad är kärlek?
shit vilken fråga... det går inte ens att beskriva med ord, man måste uppleva den. och om jag ska börja spekulera om vad kärlek är så kommer det ta mig hela kvällen, och så mkt tid har inte jag just nu..

22. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
en sak? varför inte typ hundra? nej, man ska inte ångra saker man gjort, utan bara lära sig från dom. men om jag fick ändra en sak så skulle jag nog tagit vara på min första kärlek lite mer, inte tagit killen för given.

23. Har du bevarat något inom dig som ingen annan vet ?
ja, det är klart. man kan ju inte veta precis allt om alla, inte sant?

SÅ, nu vet ni allt lite mer om mig, groovy va ;D?

SHAKE WHAT YO MAMA GAVE YA! spanki

back in business...

... eller njaa, back in school då. Nu sitter man här i ett jäkla tråkigt klassrum igen.. jisses! och det här är ens plikt, att sitta och pina igenom sina dagar man har att leva i en sal och höra på om krångliga ekvationer om pqformen och läsa jobbiga 400sidor skönlitteratur om en gubbe som sket fan i gymnasiet och gick ut och levde livet på de sju haven? woohoo, ursäkta om jag inte jublar över det! ;)

mitt levebröd just nu är mina helger, och även om folk kommenterar att jag festar hela tiden så kan man ju lägga det så att jag är död fem dagar i veckan (skoldagarna), och de andra två när jag vaknat till liv igen, så får ni ursäkta att jag inte vill sitta hemma i en soffa och vänta på att livet ska börja :P

För att runda av detta inlägg, så ska jag komma med ett visdomsord för denna dag:
kom ihåg, STAY POSITIVE! :D

"det är aldrig för sent att ge upp!"


i helgen...

...så har det varit späckat som vanligt! and you gotta love it..
i fredags bar det av mot Odenplan, till en kille som hette Patrik, och där satt vi några stycken och chillade, krökade och söp killarna fulla på ölspelet (som btw Johan SÖG BALLE på! haha) Sen skulle vi dra in på krogen, men det tog rakt av ca 2 timmar att åka från odenplan till skanstull, så man kan ju påpeka att vi sög rätt hårt med lokalsinnet just då också. vi bar hemåt jag och Joy, satt på en buss med dryga jävlar, hem till en varm säng. thank god for seven ele... nej sääängen!
sen i lördags så var hela familjen sandqvist slash luhr hos familjen larsson och åt middag slash efterrätt. det var trevlans. sen hade jag planer på krogen igen med Schenström och Stjernström men det blev inte av, för dom var bara, jaa, allmänt tråkiga, så jag och larsson sprang åt helsike till bussen och hoppade på där vi mötte isabelle och åkte till fruängen, där en lokalfest väntade på oss. :) det var en rolig och trevlig kväll det med, rätt nyktert för en gångs skull (förutom sockerburken, men den behöver vi inte nämna, eller hur issa? ;P) och jag nappade upp två snubbar som hette john och stefan som gjorde mig sällskap på bussen hemåt.

och jag kan FAN inte vänta tills nu i helgen, då blir det ååka aav! haha nejdå, snusk, då blir det gööött, right tjejer! ;D

KEEP ON THE GOOD STUFF  spanki


long time, no see...

...tjena igen. sportlovet var grymt! :D
tänkte bara lägga en den här extremt fina låttexten, och be er gå in på den här adressen (
http://www.youtube.com/watch?v=3pCI093Oadg&feature=related) och kolla in killen som sjunger den, detta är obetalbart, han är en nykommen legend! ;D hahaha!

ROCK ON! spanki

Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

RSS 2.0