At Lindahls house

vad händer inte på en måndag kväll när man umgås, majsflickorna emellan? ojoj, farliga grejer, och ååh så nyktra även. för en gångs skull slipper man få berättigad sin kväll av väninnan, STARKT!
efter en UNDERBAR film, kallad The Notebook, även kallad Världens bästa film sedan Titanic...AW SÅ GRYMT ÄLSKVÄRD DEN VAR. och såklart tårfylld, vad hade man annars förväntat sig?
Vi hade ett intensivt samtal om varför denna kärlek inte finns att nå i riktiga världen. varför bara i drömmen? Ack så fantastiskt att få bli älskad på det viset. I hopp om att de skådespelare som medverkade i filmen även vara kära på riktigt, efter att ha vunnit pris för "Bästa Kyss" så googlade vi dom och fick se.... DOM HAR VARIT IHOP! jag lovar, romantikern som jag är, att det var äkta stark kärlek i filmen... aww..



Okej, nog med blödande ord och funderingar. Efter uttråkning och oändlig trötthet men ändå vakenhet, så bestämde vi oss i all rastlöshet för att hitta på ett eget spel. Issa ritade upp en ful jävel på ett papper först, när jag tog över kommandot och kom på en rolig fjing! Efter många skratt, och EN POLLY I VARSIN NÄSBORRE, så har vi nu planerat upp fredagskvällen med roliga utmaningar... mohaha!
Majsflicka, jag säger bara: KAN JAG FÅ DIN AUTOGRAF?! En lapdance maybe?

Grrr... oj vad man har att se fram emot!

Over and out/ Spancake

Jul, jul, strålande JUL

ja, även om julafton är över så är det ju fortfarande JUL, så egentligen orkar jag inte sitta här framför datorn och knappa, så jag ska hålla mig kort.
Julen var riktigt mysig med fina presenter och hela familjen i harmoni, YES! (tyvärr fick jag ingen jävla digitalkamera) men varför klaga? det är JUL.
Dessutom har jag fortfarande en liten julafton att se fram emot imorgon hemma hos pappa. det är fördelen man får med att ha skilda föräldrar. dubbla paket! (eller jag menar, dubbel glädje, man vill ju inte låta ivrig!)


Har känt mig rastlös och ivrig hela dagen idag, i väntan på att få göra något väldigt roligt till kvällen! så nu ska jag äntligen fixa iordning mig och dra på utgång efter lite vin och prat :)
Det sägs ju liksom att Juldagen blivit det nya nyårsfirandet.. det kan man ju inte missa! (eller så är det bara jag som babblar skit)

Hoe hoe hoe, merry christmas! (måste tillägga att jag även fick chans att vara tomte i år, gå klädd i en tjock förklädnad som nästan kvävde och sprängde mig, vilka tider! och toppen av isberget, få skrämma livet ur barn, mohaha! rekommenderas att prövas på!)


♦ GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! ♦

how much of life needs to be written..?

Flåt flåt, jag vet jag skäms... nu var det ett tag sedan jag tog mig tid för er.. eller dig? beroende på hur många som läser liksom.. anyway. men hur mycket av livet behöver egentligen det skrivas om?
Det verkar som att livet endast handlar numera om, att få ned det på papper...eller snarare på Skärm. alla bloggerskor sitter upptagna med att babbla om sitt liv så mycket, att dom nästan glömmer bort att leva. livet är bloggen. bloggen är livet?

Ja, vi då som inte "jobbar" och "tjänar pengar" med/på att skriva blogg, vi försöker på annat håll, därav min ursäkt till varför ja varit frånvarande på sistone. förra veckan var nämligen PROPPAD av jobb och skola. jobbade Mån,Tis,Tors,Fre,Lör...ja och då menar jag utöver skolan. och då är jag inte en sån snobb som blondinbella som går i plugget 3 minuter i veckan, utan fulla dagar, varje vardag. you heard me!
Det borde tamefan vara Jag som vinner pris och diplom och får en fest på en kryssningsbåt tillägnad mig..och sånt!

Även om det var jobb fre lör kvällar, så lyckas alltid SUPARanki festa till det ändå! fast jag har under mina jobbdagar märkt att det är så mycket roligare att se andra vara skitfulla när man själv är ganska lagom, och liksom vara den som har Kontrollen. därmed, har man även nu lyckats få smeknamnet: SupaUnderBordetANKI. vilket klaschigt namn, dont you think? ;)
jag är ju bara ball.. eller bara elak.. välj själv.
har fattat tycke för att blanda shots och leka lite sisådär bartender hemma hos Tim också, vilket han säkert haft glädje av, inte sant Tim? ja, av det han kommer ihåg iaf...
EFTERFEST HOS TIM! ropas det runt bland huddinges betongväggar och fjantvillor.. han är som en liten pdiddy himself.
de killarna är allt härliga och av egen sort.. speciellt Birk och Deschan!
så därför får dom bli veckans babes! bara för att jag kan, liksom...

 :

(helgens bästa bild)
simma lugnt grabbar! eller simma fort så att inte jägershotsen tar er!

Vinflaska mellan benen

Igår vart minst sagt en trevlig kväll! Vi käkade en massa god mat hos Issa, och jag gjorde upptäckten av ett nytt GRYMT GOTT vitt vin, som hette By the River, ett Reisling vin :D Kaching vid nästa inköp definitivt!
Sen precis när vi skulle dra därifrån och på tåget så blev stämningen helt plötsligt väldigt taggad för då kom vinflaskor och cider fram som ett fyrverkeri! tåget blev till ett partytåg, där främlingar till och med sjöng för vår lille FiaLotta.. :) hon som var så snyggt klädd i hennes rosa partyhatt! det enda som fattades var ju hattdansen!

Eftersom vi fortfarande är klassade som ganska små i krogvärlden, så var det lite kämpigt att komma in på Pans 21 åriga krog.. men Ellie fixar och trixar, och jag som har en oöppnad vinflaska i väskan, blir tillbedd av brudarna att stoppa in den i strumpbyxorna mellan benen under kjolen för "Dom visiterar dig!" och sen när vi väl kom in så, NEHEPP, det var ingen visitering, så då hade jag stått där och känt mig som en transa med en 50 meter dase mellan benen, HELT i onödan! vad gör man inte för dricka.. det kan man ju undra sig..
träffade även på stekarna.. och det ryktas ju om att FiaLottan fick sig ett litet napp ;) mjaau!

Jaja, nog med babbel..
Tack Isabelle, för en härlig kväll! GRATTIS MIN 18ÅRING :D
/ Anki


När det går bra

Blir man inte stolt och överdrivet glad när det går bra för en? När man precis har gjort klart ett tufft och långt arbete, och känner att man är nöjd? När man tagit tag i sånt där som man egentligen helst velat slippa?
JO, det blir definitivt JAG! så idag var en bra dag, fick mycket jobbigt gjort och avklarat.

Även igår kväll löstes en knut upp, vilket jag fasat för ett tag. Vet inte exakt om det slutade som jag ville men jag nöjer mig med det för tillfället. Det kommer nog fler snart..

Ojoj vad det är onyttiga tider också!
Jag har i princip köpt choklad varje dag den här veckan... tur det att nästan ingen av dom var menade till mig. (Jag lovar, det är sant) men grymt pinsamt då mina inköp har skett på exakt samma affär varje dag. Undrar vad dom tror om mig.. "Gud vilken tjockis!"  "Fortsätter hon sådär är det raka vägen till Rullande Köttbulle!" Det är så att man bara får lust att skrika: Nej, den här Lindorffchokladen är till min låtsaspappa som fyllt år!
Nej, den här Paradis-chokladasken är till min mamma såklart, vad tror du!?
Och sen varje gång man ska passera utgången så har dom (så smart varuplacering, grattis!) ställt upp en liten "godismarknad" där lukten från syrliga remmar och karameller sprider sig upp och irriterar och suktar ens näsborrar! Det är inte rättvist!
Jag kommer bli tjock! Jag tänker ALDRIG mer gå till den affären! Fast...ehm... jag kan ju inte lova någonting!



imorgon kommer Umeåpöjken ner till sthlm, GRRRREAT! ;D
Sen har Isabelle Lindahl, min  majsbrud, fyllt 18 bast, så vi ska fira henne dunderhårt! :)
längtar till helgen, även om den delvis förstörs med massa jobb...

/Annika who? Annika fucking Spancake!

Sjödals egen GossipGirl...?

Och Nej, då menar jag inte mig själv. Men ACK, så sant ändå. Någon sorglig liten tvåa som inte vet ett skit försöker efterlikna gossip girl och har startat en Sjödalsgymnasiets blogg där den skvallrar om ... Ingenting. Nej, exakt ingenting. Alltså, om man nu vill eftersträva denna skvallerbrud, så Krävs det ju faktiskt SKVALLER?! Nej, den här lirarn skriver om att, Ja jag har just haft psykologi.. blablabla...Veckans Babe...blabla..? Whatta?
Grymt pinsamt och grymt dåligt. Jag lovar att jag hade kunnat vara TUSEN gånger bättre på det, så mycket skvaller som jag vet.
Det skulle fan vara lite skönt att få spy ut lite skit om folk som jag personligen inte gillar, bara för att det skulle kännas lite sådär skönt i magen efteråt med vetskapen om att hela skolan sen skulle veta om det.. mohaha! men men..



Ja, det sprids ju om att två SMEKARE i 06A strulade vilt på en fest i helgen... ska SMEKARNA leva upp till sitt forna rykte om IncestFest, än en gång kanske...?

Så ska det gå till, ni LowLifer som skriver sjogys blogg. pinsamt! Kan ju minst sagt ana att ni är två brudar från tvåan som är grymt kåta på Stekarn iaf... lyckat!
Även har en stalker vid namn Bobo eller Sötnos, eller vad för ÛBERSÖTT ni nu väljer att kalla honom. herregud.

och så blev dagens inlägg... ett långt om irritationen över totalt misslyckade wannabes.
Med turen kanske det kommer ett lite positivare i fortsättningen...

/ Annika, må vara ingen gossipgirl, men allt en jävla skvallerkärring!

RSS 2.0