Maybe, i will see..

För första gången på väldigt länge, så känns det som att jag ser saker med klara ögon..
TACK för det! :) <3

ROCK ON! spanki


monday it is

OOH en sån måndag..
Ah, måste ju bara påpeka att gårdagen var väldigt trevlig. tack för det fina sällskapet, Åbis och Alex :) AnkiÄGANDE bowling, dansspel, crazy puckflygande airhockey och annat skoj :) Ja, man kan ha kul utan pengar med, men med pengar så är det på tok mycket Lättare att få till det! :D

Onsdagar kommer verkligen nu att bli min personliga favoritdag alltså :D för då är jag ledig heela dagen tills fyra-sex, då har jag musikal, med fabbi :D wooho! fast det finns en anledning till, varför det också är en bra dag :)

ja, och du, även om det här inte är vad jag vill, så vet jag att det snart är det hållet det går åt... :s

ROCK ON! spanki


S club FUCKING 7 ! :D

Nej, när man får tråkigt, bara dra efter lite "JOY"insperation, och vips, så får man genast lite solsken runt läpparna. För vem kommer inte ihåg "S CLUB 7"? jovisst, dom är waay uute and all.. men vafan, ingen kan komma och påstå att man inte blir jääkligt glad när man ännu en gång tio år senare sätter på en av deras låtar. Jag menar.. "dont stop moving" eller "bring it all back" har väl vid barnsben varit en av många tjejers favoriter. Och det blir som en tripp till det förflutna bara av att lyssna på dessa låtar. Ååh, jag blir så upprymd! ;D hahaa!

http://www.youtube.com/watch?v=hZZ7mgQ1QtQ - bring it all back
http://www.youtube.com/watch?v=z2q3FJTFgtk - dont stop moving
http://www.youtube.com/watch?v=Q1eZxqk_jCs - never had a dream come true
http://www.youtube.com/watch?v=E6cbsFzdBr4 - reach

Kalla mig geeky, men sen när ni sitter helt själv hemma, och surar av livet, så kommer ni tacka mig för dessa låtar, för just för den stunden, så har jag gjort livet lite Lättare för er :D Jag vet iaf en person som håller med mig! :) tvilling! ;)
ROCK ON! spanki


pfjuuu..

Man märker, att så fort skolan börjar, så är det Direkt till datanörd igen. suuck..
Men vafan idag? Hej på dig med. Orka låtsas att det är på ett sätt det inte är. Men så blir det väl snart, i guess. Jag orkar inte direkt med det här, visste att det skulle kännas fel.
Och du där.. :)

Fan, nej Josufiinee Käraste ;) nu måste vi ta en fika och sitta och grubbla över våra gemensamma problemos! För jag behöver känna lite förstående, och i den sitsen sitter ju du i nu ;D haha.
Nej, over and out and..
ROCK ON! spanki


Miss Confused at your service!

Ja, nu vet jag iaf hur det ligger till. Nu behöver jag inte känna sådan oro som jag gjort. Det var ungefär som jag trodde. Jag vet inte om jag ska bli glad eller besviken.

Men det finns en sak som jag har i huvudet hela tiden, och den vill inte försvinna. Vad är det som håller på och hända mig egentligen?  Det finns så mycket fördelar med det här, så det är helt sjuuukt! And in fact, i like it!

och slutligen, en liten pik till bortskämda fjortisar ;)

Två tjejer ~15 står på perrongen, med en mängd andra människor runtomkring. En av tjejerna pratar högt i sin telefon.
Tjej 1: Men gumman, stackars dig! Vad sa han då?
Tjej 2: Snälla dämpa dig lite?
Tjej 1 (till tjej 2): Men hon är ledsen, jag måste ju förfan trösta henne!
Tjej 1 (i luren): Men snälla strunta i honom, kom och ha kul med oss ikväll. Du jag ringer dig sen, tåget kommer nu.
Tjej 2: Hade det hänt nåt med hennes pojkvän?
Tjej 1: Nej! Hennes pappa ville inte låna ut 100 kronor till öl!


back, not forward

fy, jag blir så himla besviken och trött ibland. Man kämpar och kämpar, och önskar bara att man kan få något tillbaka. Borde en person inte bli glad när man visar att man bryr sig om den, och att den inte är glömd? Hur känns det då att inte få känna av det själv?
Jag blir så himla trött när jag tänker på hur många vänner jag har förlorat under den här tiden jag levt. Såna som man trodde man skulle känna livet ut. Såna som man trodde skulle älska en no matter what, som skulle kämpa för en. Och jag blir så himla besviken för att jag vet att jag kunnat kämpa, men inte gjort det. Vetat att bara ett samtal till en man saknar, kan betyda hela världen, men inte gjort det heller. Och då sitter man här sen, även om det är ett eller flera år framåt, och ångesten bara växer. För man vet att om man bara Försökte, så skulle säkert hälften av dom man älskade, fortfarande minnas en..


tuff hairday

Nej, fan nu är jag trött på det här håret. Nu ska det klippas! Men hur?
Jag funtar på en uppklippning så att det blir mkt volym, och sen kanske lite snelugg sådär, inte överdrivet utan lagom så att det blir lite annorlunda iaf :)
Har ni några andra förslag kanske?

Sen är det verkligen på tiden att jag tar och skaffar mig en plattång. Först på listan imorgon. ;)

ROCK ON! spanki

douts

vad håller jag på med egentligen?

Jag känner mig... jadu, jag vet inte ens hur jag känner mig. Det är så mycket. Mycket av en sak för olika. Ja. Om det fanns pris för världens mest förvirrade person, så vore det vid det här laget vara jag som stod där med pokalen i handen. Jag borde egentligen veta. Veta vad jag vill med mitt liv. Men jag klandrar bort det med att säga att jag ännu är ung, jag vet för lite om livet för att veta exakt vad jag vill. Ibland känns det nästan som att jag snubblar fram på livets tråd, skitnära att ramla av. Vart hamnar jag då?
Rädd för att såra, rädd för att bli sårad. Det är precis så alla människor känner. Och det är PRECIS SÅ det blir. Man sårar, och man blir sårad. Livets gång. Så varför ens oroa sig över att det kan hända, när man ändå VET att det till slut kommer göra det? Åh ibland kan jag verkligen önska att jag inte kände någonting. Att jag ej hade några känslor. För då skulle man slippa oroa sig. Oroa sig över vad man ska känna.
Ja, det här är en sådan dag för Negativitet. Och det får den lov att vara. För jag vet att även Positiva dagar är att komma.

Tills dess, ROCK ON SUCKERS!
Och du, ja JUST DU. tack. Ja, TACK för att jag träffade dig.

klant

Jag drar mig dit, jag drar mig verkligen precis dit jag tror att jag vill, men sedan när det är försent märker jag att det inte var dit jag ville.

I'm a mess.
Under reconstruction.


11 aug 2oo7

Guuud, så trevligt man kan ha ibland. =) igår kväll var riktigt skoj. Först hemma hos mig på förkrök, sen drog vi till skinnarviksberget med många av mina fina vänner, och så träffade vi några nya roliga prickar också. Efter det hade Amandas mamma raggat upp skjuts hem! haha, så jädra klockrent! så drog jag på efterfest. Tacka för sommaren alltså! oh yeees!
ROCK ON! spanki

sommarkväll

bland det finaste som finns är väl ändå att sitta på skinnarviksberget där man ser ut över hela vackra sthlm, med en person som man älskar?

the day before yesterday

Haj!
Nu är det Söndag, imorgon börjar jag jobba, och vad får man höra?! Jo, NU kommer solen fram, det kommer vara pissfint hela veckan och jag ska stå inomhus och ruttna!! Fucking unbelievable! Jaja, bättre nyheter är ju iaf att det vart jäkligt roligt på tjejkvällen i fredags :)
Det började med att vi skulle mötas nere i centrum vid fem för att handla mat. Såklart var det Jag själv som vart försenad, missade bussen så jag fick ta cykeljäkeln ner dit :P Sen drog några av tjejerna hem till mig och började fixa iordning lite, medan jag och Åbis waitade på the sprit. När vi kom till mitt kära hem hade dom fixat det mesta av maten. Sen hade kvällen bara börjat. Vi satt och åt, vi blandade drinkar, och musiken rockade på. Haha, ofcourse blev min bb på snurren fortast, och hennes mun gick i ett. Hon återskapade en vänskap med lilla söta Caroline, som vi andra inte var sent med att göra heller. kul kul =) Sedan när vi var som mest på högvarv, så bestämde vi att vi skulle näcka vid Mörtsjön, och mötte Adde, Matte och Danne. Men det blev inte av med badandet, för vägen dit var för mörk, så vi bestämde oss för att klättra upp på ett jävla tak. Destovärre blev det lite komplikationer med några av mina kära vänner, men allt löste sig ändå.
Dagen efter vaknade man med sår lite här och var på kroppen, och jag kom på att när jag skulle cykla hemåt på kvällen så hade jag såklart ramlat. Haha, hur puckad man nu är som väljer att cykla hem, det är något även jag undrar ;)
Men men, jag vill tacka mina fina flicks, emme, belli, carro, nana, åbis för en fin kväll, och hoppas på fler :D och synd till fabbi, som inte kunde joina oss denna gång.

ROCK ON! spanki

Drifting

Datorn är rätt överskattad. Jag trodde att jag skulle tycka det var någorlunda jobbigt att vara utan dator ett bra tag, men det har ärligt bara varit skönt. vem behöver egentligen dator när det är sommar?

Men nu är jag tillbaka med ännu en liten blogg. Raggingtown hade sina för och nackdelar. Det blev små stunder tillbaka till det förflutna ett tag, men en älskvärd vän fick mig tillbaka till nuet igen, TACK! Gubbkalas, småglimtar av sol och dagar av funderingar. Lugna stunder.
Nu är man tillbaka i Huddinge igen, och idag blev det en trevlig tripp till Barkaby för att få träffa Palm och hans söta tjej Cissi. Även en liten Linus var med, trevlig prick. Vi spenderade en dag i stan, åt glass på Montis, ETT MÅSTE!
Imorgon blir det Party hemma hos mig, tjejerna och jag, ska bli Skithärligt :)

See you later, alligator! :) /spanki


RSS 2.0