det var droppen!

..ja bokstavligt! det bara droppar äckel ur näsan på en. hur kan man bli så sjuk att man går runt och ser ut som Rudolf med röda mulen? Jag är ett levande vandrande VIRUS.
Sådär lagom lägligt kommer influensan när jag äntligen får chans att dra in lite pengar. Ska jobba hela helgen, men hur ska det gå att se representabel ut för våra julbordsgäster om jag hostar, snörvlar och ser ut som en sinnessjuk?
Gud vill att jag ska vara fattig, eller hur?

Ja, det är när det går åt helvete, som folk oftast börjar tro på Gud för stunden, bara för att man älskar att ha någon annan att skylla på. "Fan, nu missa jag bussen! VAFAN GUD! VAD VILL DU MIG?!" känner ni igen er? ändå är ni man inte religiös.

från filmen "Bruce den allsmäktige"

Är det SÅHÄR han ser ut, han som vi klagar på..?


Jag är bara så SJUKT uttråkad...! kom och underhåll mig, någon? jag är inte van vid att Inte ha drama i mitt liv.. det händer ALLTID något, och JA, jag klagar alltid på det. Men när det inte händer någonting, så blir jag innerligt rastlös.

"Det som man hatar mest, kan även vara det man sedan saknar mest..." FUCK.


Sorgligt.. för jag är typ hellre nedstämd än helt neutral...

/ Confessions of a chick

fånge i sitt eget liv...

en tystnad, en kvävd andning. ett liv som inte levs... har du någonsin känt att du är fängslad i ditt eget liv.........?

.....det har jag....

du säger att du älskar...

Du säger att du älskar blåsten, men när blåsten blåser så stänger du fönstret.
Du säger att du älskar regnet, men när regnet regnar så går du in.
Du säger att du älskar solen, men när solen lyser, så skymmer du den.
Det är därför jag alltid blir så rädd, när du säger att du älskar mig.

snökaos

Hur fasiken lyckas trafiken att totalt kolappsa så fort det kommer snö? Jag menar, kollar ingen busschaufför på Vädernyheterna? Har dom ingen tv? Vet dom inte att det faktiskt är NOVEMBER och därmed stor chans för snöfall? Har dom ingen kalender? Och om det har gått en hel helg med snö, och därav en massa tid att förbereda vägar och sätta på bra däck på bussarna, hur fan kan det då komma sig att jag på måndag morgon står och väntar en halv timma på bussen i alla fall..?
STORT MINUS till SLtrafiken! skärpning!
Sen är jag jävligt irriterad på en gubbe som kallar sig busschaufför, och som idag åkte ifrån mig fast jag stod vid dörren när han stängde den, och tillochmed bankade på dörren. och vad gör han? Han VINKAR åt mig. tvii!
Så om ni vet vem han är, som körde buss 704 klockan 12.25 vid huddinge sjukhus idag, ring mig!

Jag önskar att vi kunde prata utan att det ska finnas spänningar i luften, men du verkar vilja ha det på det sättet, annars skulle du också försökt.




/ spancake

snön ligger som...

...ett tjockt täcke på våra annars så gråa och fula gator. Mys? JA.
Min helg blev härlig och otippad. Jag förväntade mig inte att firandet av Sanna skulle bli så roligt som det blev, men det har väl sina anledningar...

Fredag:
Vi familjen Sandqvist/Luhr packade ihop vårat pick och pack och åkte mot främmande land, med andra ord: Söderfors. Det var allt en mysig herrgård med allé, och såklart bodde vi i en byggnad som hette "Paradiset", living the dream! Med ett shysst uppehållsrum där det fanns BILJARDBORD. jag säger det igen, BILJARDBORD! om ni inte har kört det någon gång, så gör det! Sådan riktigt kulig tidsfördrivare, dock kanske inte så lämplig för dåliga förlorare, men vad vet jag om det..?

Jag såg framför mig en vit kväll, men det sumpades redan vid sju då alla fick en glas champagne i uppehållsrummet, mingel you know.. sen efter fördrinken gick vi till värdshuset där vi fick en Fördrink..? EN TILL?! okej, än så länge är det lugna bananer.. sen sätts vi ned vi borden, framför mig ser jag FYRA olika glas? Whatta..? Jamen självfallet, om det är en fyra rätters middag är det även fyra olika viner till. SHIT, hur ska det här gå? Efter två glas vitt vin så var det nog dags att coola ner sig lite om man ens skulle klara av att hålla ett bra tal sen. Nog för att jag faktiskt tror att det var vinet som hjälpte modet inom mig. Jag och syster höll ett galant och väl uppskattat tal ska ni veta! Rim à la Rim!
Sen när alla föräldrar började bli sådär pinsamt onyktra och började flamsa hela sin livshistoria för lilla 5åriga Hugo, ja då kände nog vi ungdomar att det var tajm för BILJARDBORD! som dessutom jag och syster ägde skiten ur Erik och Olof på! stackare.. eller nääeh.

Lördag:
Spenderade i princip hela dagen med att springa runt som en virrpanna, världens mest rastlösa, och bara väntade på att något kul skulle dyka upp.. det gjorde det inte.. så när det hade gått fem timmar bestämde jag mig efter mycket om och men, att ta saken i egna händer, och snacka runt. Tvingade syrran att må bättre och smsbombade Tim varannan minut om att, Det ryktas om att du ska ha fest! :D Jävligt effektivt om man vill att något ska hända!
Slutade med att man fixade iordning sig för att dra 500 meter i nordlig riktning till nr 153 där BILJARDBORDET väntade.. jag ni hörde rätt, ännu ett BILJARDBORD! dags för syrran och jag att visa grabbarna vad vi går för!
Vilket vi också gjorde, vann alla gånger! blev även en 5krona rikare, wiie!
Sen efter tjafs om att åka taxi eller buss till Patrik och att Tony beställde en smsbiljett av ingen nytta, så tog vi taxi. Det blev en trevlig korvfest med singstar och rockband och allt möjligt! Även en äcklig hemmagjord mojiito utan socker eller soda, och klagomål från lesbiska grannar. . Avrundades med efterkrök hemma hos Tim igen där jag lekte bartender och kom på minst tre nya blandningar av uppfriskande shots. :)



"TA SAKEN I EGNA HÄNDER, SATSA PÅ DIG SJÄLV!" / spanki

idag var det...

...på med VINTERJACKAN! skönt vill jag meddela.. där promenerade jag stolt ner imorse kl halv åtta till min gamla höstadieskola och mötte upp två frusna snögubbar som, osmarta som de är, klivit utanför dörren med KAPPA. uuusch, kallt! men inombords garvade jag lite..
Jag fick äran att träffa gulliga Nilla, Rockiga Stefan och Sarkastiska Janne igen! vilket nöje, iaf med vissa. Vad förväntar man sig egentligen att få höra av Janne på morgonkvisten om inte:
"Här har vi Anki, som fortfarande suger på att planera. Hon ringer mig för två månader sen om ett projektarbete, och jag sa att Fint det är bara att du skickar en planering om när ni vill komma med enkäter, sen hör man ingenting från henne, så ringer hon i panik igår och vill komma hit idag med dom. "
"Hej allihopa! Jag heter Anki och är ett STORT misslyckande med andra ord!"

undrar om dom ser att man har vuxit, you know, mognat?
eller så har man inte det alls.. :S
okej, så planering är inte min starka sida! men han såg nog hur mycket jag vuxit när jag stod där på HANS plats, en lärares plats, i klassrummet och förklarade om vårat projekt. YES!

En enkät om alkohol, om ni undrar. det var väldigt roliga svar man fick från vissa alltså!
Tex,

Tycker du att 18 och 20årsgränsen för alkohol är bra?
Nej.

Om Nej, varför tycker du det?
Därför om det inte var en gräns hade ungdomar inte druckit så mycket eftersom då blir det lagligt.

alltså, jag bara undrar, does it make ANY sence?! jag fattar Ingenting av det där svaret.
så om jag ska tolka det rätt, om alla ungdomar får tillgång till att köpa alkohol när som helst, då kommer inte lika många att dricka..? bara för att det är LAGLIGT? så man dricker för att det ÄR olagligt?

Dagens ungdomar!

För övrigt så är jag allmänt trött idag, och saknar dig. men skitsamma..
här kommer dagens vits:
"Varför gråter du?"
"Jag väger för mycket..."
"Ja, gråt du, det LÄTTAR"



Caroline Holmvist ♥ Annika Sandqvist
Du lyfter mig från marken när jag inte kan stå


/ Annika Sandqvist

det är tungt...

...att ligga på topp! Mycket som ska göras, och snart börjar det raskas mot jul.. det märkte man idag när jag på mitt nya jobb diskuterade Julsånger och Lucia. Jag ska nämligen jobba som Julbordsansvarig eller "Nisse" som dom så ironiskt vill kalla det annars, på ett Värdshus, där jag även kommer få vara med och sjunga julsånger inför gästerna. Äntligen får man in lite cash! Det behövs om jag någonsin igen inom de tre kommande månaderna ska kunna dra ut på krogen igen :P inte för att det suget lockar just nu men ändå...

Så jäkla mycket man måste göra.
♦ Planera pluggandet inför den kommande månaden
♦Plugga
♦Jobba 4 pass i veckan
♦Köpa Julklappar
♦Skriva ett tal till Sannas 50årsfest
♦Råna en miljonär....

ja du ser, fruktansvärt mycket jobbiga saker. såndär tuff shit som inte har lite baggage heller.

IDAG SNÖAR DET, BTW! wiie... det är verkligen mys! och säg inget annat, jag hatar gnällspikarna som bara bölar över kylan som kommer och att det blir så blött yadi yadi.. för vem sitter inte sen där på Julafton och gnäller över att det inte kommit snö? JUSTE! vi ska vara glada över att snön ens kommer överhuvudtaget i år, så upphettad som jorden börjar bli. Så WIIIE var det, FÖR SNÖ!

Annars fick jag en rolig nyhet häromdagen att Petter Wihlbäck ska dra sig från igloon i Umeå och tagga mot Sthlm snart! Fyfan vad härligt! Den grabben ser man fram emot att få träffa, Kreta-reunion liksom! Fast lite kallare känsla kanske... eller till och med varmare? Jadu, vem vet vad som sker när vi två får en microfon i handen ;) Right Mr Hotel California?

Förövrigt måste jag kämpa vidare med talet nu... vad tror ni om att börja såhär:
"Hur ska man se ut efter 50 långa år? Rynkor, dålig syn, löständer och grått hår?"



Lean back! / Annika

visst var det...

...bättre förr? när man var ung?
Jag kommer ihåg de dagarna när man kunde springa ut i Baddräkt så fort det regna, och plaska runt i vattenpölarna och låtsas att man var på Skara Sommarland... Jag kommer ihåg de dagarna när man hade smygtagit en godis och skrev i sin dagbok att "Snälla Kitty, du får inte skvallra för mamma!"... Jag kommer ihåg de dagarna man la gossdjur runt hela vardagsrummet och sen bad sina föräldrar att komma och kolla medans man sjöng till "Safari" med Dr Bombay... Jag kommer ihåg de dagarna då man bara behövde ge mormor en liten massage på en minut för att få pengar...
Jadu vad jag kommer ihåg. Om man jämför så är Nutid: TUFFA TIDER!
Jag blir som Pippi, vill inte bli stor!

Vem saknar inte sitt förflutna? och allt tjafs om att "Du måste lämna det förlutna bakom dig och se FRAMÅT annars kommer du ingenvart!" Skitsnack! Lämna ALDRIG det förflutna. håll det varmt om hjärtat och ta fram det vid tider då du helst vill glömma det nuvarande...

Det är vad jag gör nu. och OM jag mår bra :)

Retro!


alla har vi...

...sett ut som skit någon period av våra liv. Jag har just insett, genom att ha kollat på en massa gamla foton, att jag hade en Jävligt lång sådan period...
Jag känner inte igen mig själv på vissa, har glömt bort vissa, och vissa har man med all förståelse bara Förträngt. Det sjuka är hur man själv tyckte att man såg ut i den åldern. Att jag ens gick utanför dörren med en ful jävla ILLgrön Marwin-tröja, att jag gick utanför dörren med råttfärgat hår, att jag gick ut överhuvudtaget! HERREGUD!
Med all rätt att jag aldrig har varit fotogenisk alltså.. kolla själv, njut, garva, gråt eller mobba mig. Jag har redan gjort allt det.

                                         

Kommentera gärna, ful som fin!

/ Spanki

tack och lov...

...att det finns repriser på underbara serier!
Jag missade Gossip Girl igår tack vare Fars dag. och visst hade det känts dumt om jag skitit i farsan för en skräpig dokusåpa. Men den här gången, det här avsnittet, så skulle man äntligen få reda på om Dan och Serena klarade av att hitta tillbaka till varandra, och det kan man ju inte bara missa..? därmed tur att det visades idag klocken 14.40. okej, jag vet, jag låter som en nörd. Men finns det bättre sätt att bli lycklig av, än att se när det iaf går bra för vissa andra när det handlar om kärlek? Att det finns hopp för även de mest förstörda förhållandena?
Kanske är därför jag kollar så mycket på amerikanska serier.? För att dom påminner om det liv, som jag INTE har..? men som jag vill ha?
Det händer i princip lika mycket drama i Gossip girl som det gör i mitt liv, bara det att skillnaden är att det alltid ordnar sig till slut för människorna i den serien, medans allt fortsätter gå åt helvete i mitt.



C'EST LA VIE?

Jag undrar hur Du tänker? Hur Du jämt lyckas få det att Alltid bli till Mitt fel?
Bara för att jag har mest medlidande för folk i världen, betyder det inte att Du får ta det, och utnyttja det tills jag fallit till marken och inte kan ställa mig upp. Du kallar mig självisk, men vad är Du då?

/ ANNIKA

varför känns det...

...som att jag har kommit till världen för att skapa problem, och få problem?
Det är som en nära vän sa, man borde filma mitt liv, så kunde det bli till världens bästa realityshow, för det händer STÄNDIGT dramatiska saker i mitt liv!

Hej och välkommen till The Life Of Ms Sandqvist!
I detta avsnitt får vi följa Annika när hon klantar till det på vänskapsfronten, får problem med kärleken som aldrig har ett lyckligt slut och när hon står inför ett dilemma med det förflutna och samtidigt kämpar med det nuvarande.
Del 3 av 10508.

Jag lovar att tittarsiffrorna hade varit skyhöga! och inte för att jag är populär eller så, utan för att folk ÄLSKAR när andra människor klantar till sitt liv. Jag lyckas fan bättre än Lohan...

Och på toppen av isberget, så får man en kommentar här på bloggen, där en person som jag inte ens känner, märker av hur jag mår. Och hon får intrycket av att "Det verkar som att du ofta mår dåligt".. hur kul är det att få höra?
Fan vad bra Anki! Du är en levande vandrande Bitterfitta. med STORT B.
Bra jobbat! inte många som klarar av att leva upp till det!

Och jag kan säga en sak, eller två...
1. Det gjorde ont att läsa ditt mejl.
2. Varför måste du kräva så mycket av mig när jag som minst klarar av det?


/ The girl from: The life of Ms Sandqvist


när man mår...

...såhär som jag mår. då är det jävligt skönt att komma på andra tankar! och det är två saker som jag älskar att göra, som sätter hjärnan och hjärtat på ett glatt ställe, och en av dom har gått förlorad, den andra får jag aldrig utnyttja ordentligt...
Inte så jädra konstigt att jag mår som jag mår!

Basketen, STOR jävla SAKNAD.


Världen för mig, är att SJUNGA.


ge mig något, minsta lilla, tecken... / Annika Sandqvist

det borde...

...bli lättare för varje dag.. men det känns som att det bara blir svårare. jag känner mig så ensam. Jag vet vart jag har alla mina vänner och min familj, jag vet att dom bryr sig, jag ska inte påstå annat.. men det känns inte som att det är det som är lösningen denna gång. att prata om det, och att få råd.
Nej, jag behöver inte få professionell hjälp.. som att jag vore värsta...?
Jag orkar inte.. jag har ingen ork och jag är så jävla trött på tårar att dom slutat komma.

och Du... hur kan Du? hur fan kan Du?! Du bara lämnar mig. Du, som är den ENDE som kan hjälpa mig, fastän Du är den jag MINST vill ska det.. jag ska inte behöva be Dig, Du ska fatta det själv... men det lär Du väl aldrig göra......




/ Lost Soul

det finns ingen...

... som kan ha förståelsen. Det finns ingen, som kan förstå vad jag går igenom. Det finns INGEN, som med ord, kan göra så att det lindrar.

Det här är något som satt sig..satt sig HÄR.. i hjärtat, i hjärnan. En ständig konstig smärta, en förbländande huvudvärk som aldrig vill ge sig. DEN DÄR STUNDEN som upprepar sig i mitt huvud varje minut, varje sekund. Kan jag inte bara få glömma?
Gråten i halsen, inte i ögonen. Det kommer inget mer, grät tilräckligt då, tillräckligt för att släcka afrikas fattiga barns törst.
Ont, ont var vad det gjorde, och inte ytligt denna gången. utan i själen gick allt sönder.
DET VAR DEN VÄRSTA HELGEN I MITT LIV. Allt kan förändras på en sekund? Ja.
jag vill inte bringa min smärta på andra. men jag är så bra på att låtsas, så det är ingen fara. vem kan lyssna, anyway? ingen kan lyssna, för ingen kan förstå. och jag är för trött för att förklara. whats the point?
Det där var något som jag bara trodde hände på skärmen.. inte i verkligheten.
HUR KAN DET HÄNDA I VERKLIGHETEN?!?!
Det var MITT fel.................................. och DU, av alla, borde förstå mig. du borde veta vad jag går igenom, eftersom du går igenom i princip samma sak. du borde vara den som stöttar och finns där. men det gör du inte. du bara vänder det till att det bara är synd om Dig. att jag inte var en del i det här... men guess what? JAG VAR DÄR. jag såg hur det påverkat Dig, och jag fanns vid din sida.
Men det ser inte du. du ser bara Dig själv. du finns nu inte vid Min sida.

det finns igen... som kan ha förståelsen. Det finns ingen, som kan förstå vad jag går igenom. Det finns INGEN, som med ord, kan göra så att det lindrar.
för det finns EXAKT INGEN som kunde hindrat att... jag kunde kostat en människa livet...


RSS 2.0