sammanfattning av sommaren..

Hej! idag började skolan igen.. och JIPPIE vad glad man blir av att traska in i skolan, och det första man ser är... 92, wtf?!?! vad gör DOM här?! :S men sen kom jag på, att Juste, nu måste man klara av småglina i ett år, dela samma byggnad med dom, dom där som ännu inte vuxit upp? MM, UNDERBAR början på dagen. Nej. Alltså, jag vet inte vad det är, men jag har bara något fruktansvärt emot 92 årgången. jag menar, kom det Något bra ut från det året? något vettigt? något annat än bara massa knullmegaruffshår, foundationmissbruk och wannabe brats? man undrar allt...
iaf, sommaren är slut, jag kan knappt tro det, men Face Fact and Move On.. iaf, såhär blev min sommar i repris:

v.25 Åkte till Turkiet med fam.
v.26 första dagen på jobbet.
v.27 Jobb och Dalarö
v.28 Jobb och Arvika
v.29 Jobb
v.30 Jobb
v.31-33 ledighet m fester och umgänge
v.34-35 SPANIEN med Issa m.fl

utom detta har jag festat och festat när jag kunnat utanför jobbet. annars har det inte hänt ett piss! tur säger jag bara att jag hann iväg på en sista resa innan skolstarten, annars hade det här lovet sugit balle! :)

Spanien resan var så sjukt grym!
säger bara: SPAIN 08-tröjorna, spanien-dagboken, hemlagad mat på balkongen, krök och snacks på balkongen, bada i pool, Plaza Beach, Lewis, DJ:ar, norskar, skåningar, britter, champagne, ölspel, Jack on Crack, Pure, Glam, Irish Bar, Dreamers, bakiskäk (pasta m pesto!), väsktjuvar, snålskjuts i skåpbil, Don Simon-vinet på bussen, bada topless mitt i natten, majsflickor och mycket mycket mer! LOVE IT!

så jag skulle alltså..

..behöva ta i så hårt? du har ingen respekt. jag har fått nog nu. det räcker. kan du inte förstå vart gränsen går?
du har dragit dig till det yttersta, ramlat över kanten, och dinglar nu på en tråd. vad håller du på med?
är jag SÅ hemsk? förtjänar jag så mycket skit? jag gav inte dig skit. och jag var ALDRIG otrogen. men på något sätt leker du tvärtom-leken och nu är jag plötsligt allt som jag inte var förut..

Går det Så fort att sudda ut någon? och byta ut det mot ren hat och ilska, vilja såra någon på det här sättet, tills man nästan vill ta livet av sig? Hitler var fan tio gånger snällare. varför gör du såhär? :'( förtjänar jag så mycket Hat? är jag så hatad, så äcklig? det är okej att ge utlopp för att man blivit sårad, och lämnad. klart man blir ledsen när det inte blir som man tänkt sig. jag klandrar dig inte för det. inte alls. men samtidigt finns det en gräns. och du mår knappast bättre av att göra såhär mot mig. det har jag iaf väldigt svårt att tro. för när du gör såhär blir allt bara värre. om jävligt värre för mig, men även för dig.

tror du att jag ville göra såhär mot dig medvetet? jag är bara människa. och ingen människa gillar att såra. varför gör du såhär, du kan inte gilla att såra? eller? isåfall, grattis. du lyckades. jag tar åt mig. men jag förstår inte hur du kan... vad du än tror att jag gjort mot dig.. jag tänker inte försvara mig själv, eller försöka få dig att ändra uppfattning. för det går inte. du lyssnar inte. ingen idé. men Du är också bara människa.
och jag ber dig, snälla... bevisa för dig själv, att du ställer dig över det här. att du inte sjunker så lågt. att du klarar dig förbi det här och blir starkare än förr..
jag ber inte om att du ska ge mig förlåtelse, för du vill inte förlåta.
Men alla vet att man inte kmr någonvart om man lever i det förflutna..

/ Annika Sandqvist

dagen efter...

... känns alltid lika deprimerande? nja, idag var det faktiskt ingen bakfylla för min del, även om man klunkade en och annan mojiito, cider och grasshopper. :) och det är THANK GOD, FOR SEVEN ELEVEN! wok räddar bakfylla, hör ni alla?!
förövrigt blev det en kanonkväll! länge sen allt gick så perfekt, att ingen blev utkastad eller för full, ingen skämde ut sig skandalöst eller snyltade efter massa groggar. såna kvällar, gillar man:) och det är att tillägga att vi tjejer ÄGDE dansgovlet upp och ner! klubb onsdag ska ha oss att tacka att folk vågade upp på golvet från första början, där stod vi tre och shakade asset till en dålig låt och drog upp folk till dans! dont you just love it? podiet, nästa!
och tänka sig att man kom med på en och annan bild också, och denna gång inte var helt under ytan. det fanns en liten glimt av the real me, den här gången, YES! kanske börjar kameraskräcken avta med åren? eller så är det kanske bara alkoholen som gör det... hm undring undring..

för att vara lite ego, men samtidigt givmild, ska jag dela med mig av bilderna:) ENJOY!

/spanki, den "glittrande" saken






ikväll...

...blir det WOOHO! (ett jubel över dalarö hörs) ska bli skönt att åka hem från det sjukt trista och deprimerande landet in till storstan (eller nja, Huddinge då) och få njuta av avgasernas molntäcke istället... och ikväll ska jag även göra min MOJIITO i repris! xD fast denna gång ska jag inte använda pepparmint likör, och inte hälla tio kilo socker i, eller ha smirnoff green apple? (okej sluta kolla på mig som att jag inte vet hur man gör en mojiito!!!) för det vet jag! ;D och självklart kan jag dela med mig av den godaste av de goda:
Rom - bacardi superior
Soda = sprite
krossad is
mynta
lime klyftor
sockerlag
(hur fan man nu får tag på det?)

YES YES allifolk! nu ska ni få se på grejor! idag blir den dagen anki goes bartending! mojiito i all ära, men är det bara jag som undrar VARFÖR det inte går att beställa på en krog? ska det vara så svårt att göra en sådan, när till och med JAG, nybörjare, kan? hm... nej nej. när man säger, EN MOJIITO, TACK! så kollar dom på en som att, hej du är INTE på mallorca, det här är sthlm(!) här gäller shot eller en P2! bååring. nästa gång ska jag fan ta med mig en påse mynta och säga, nämen har ni inte mynta, HÄR varsågod, får jag min mojiito nu? paah! big chocker, vad jag kmr förvåna, ser ni inte bartenderns min framför er nu? GAAHAH..!
japp, okej, moving on...

bara 8 dagar kvar tills jag lämnar landet! for good... äsch intedå, men vore inte det något? bara sticka, försvinna, gone gone gone.. åh härliga tanke, låt mig missa flyget hem. NEJ, fan själv på en flygplats inthemittleoffuckingnowhere, no dankeyue! malaga, marbeilla, estepona! wiie!

vilket djur har bra syn? ........
.....ZEBRAN!! hahaha (you know, SE BRA = zebra.) (för er som inte förstod)
gosh, vad rolig jag är!

make love / spanki


kunna radera helt.

har tänkt på en sak. att vad är det som sårar en människa mest? att bli lämnad eller att efter att ha blivit lämnat, fortfarande har kvar alla minnen som INTE lämnar en? vad gör mest ont? det långvariga, såklart. varför kan man inte, när man vill radera någon, kunna göra det helt? vem kan vara så förjävlig, att man låter en människa fortsätta må dåligt, efter att man blivit lämnad..? minnen... vi människor säger att utan minnen vore vi ingenting.
men visst vore det skönt, att inte få vara någonting... bara vara. men inte vara någonting speciellt. inte vara den som minns något som först var vackert, som sen blev äckligt och irriterande att tänka på. kunna radera helt.
varför går det inte? det är väl upp till en själv? när något sårar så långt in i hjärtat.. och vi idag undrar varför så många tar självmord? det är alla dom här jävla minnena som förstör allt!
vi är bara människor.. vi är inte clark kent, eller fucking gud. vi är bara människor. och människor borde också kunna ha en valmöjlighet att inte bli sårad någon gång då och då...


true turning untrue..

trött på den här skiten. när ska jag lära mig att inte bli inblandad? men om jag för en gångs skull nu blickade positivt framåt och trodde på att det skulle gå, att Fan, det kanske kan bli sådär bra som det känns? men ack ack, hon var allt blind. true turning untrue.. tjej utan koll. Hej jag heter Annika!

vad hände? och när hände det? kanske ville jag inte tro på det och försökte förlänga något som var Long Gone. trött på skiten, det är vad jag är. trött på att tro så gott om alla människor, som att jag står med ryggen bar och blottad, och bara väntar på att någon ska sticka en kniv i den. aoouch! tack för hugget, det var skönt, nästa? ! nej när ska jag lära mig?

"jag trodde du var annorlunda"

när ska jag fatta? att när något känns för bra för att vara sant, ja Då är det även för bra för att VARA SANT. det var FALSKT. det spelar ändå ingen roll längre. vad du än säger, vad kan kompensera? nej visst, det var ju inte bestämt.. inget klart fäste. men ändå. ändå reagerar jag. och det är inte så konstigt det heller. låta mig tro. FEL.
jag är bara så innerligt, trött på skiten. när ska jag lära mig? ...tydligen aldrig.
det här har ju hänt förut. och jag som trodde att det var Jag som orsakade allt. nu fattar jag... det var DU.
 true turning untrue..


förövrigt har jag precis bekräftat klart min resa till Malaga! :D wiiie! issa och några fler brudar, det kommer bli TOPPAT kul! äntligen känns inte sommarn long gone, jag kmr få ett minne av beach 08! underbart. behövde något glatt efter en jävlig början på dagen :)

true turning untrue...

but at least im STILL true. / spanki


RSS 2.0