its raining irritation

JA, HEJ PÅ MISS NEGATIV!
En sån här dag vill jag bara gå och lägga mig. Och vem fan går och lägger sig klockan sju? Vilken jädrans skitdag det har varit seriöst. Regn regn regn. Jag som inte längtade att vara borta från Huddinge i två veckor, nu vill jag fan inget annat än dra till Dalarö the paradis. FITTfranskan gör det inte bättre heller, jag döööööör. Jag ska liksom läsa TVÅ HELA böcker på franska. Öppnar ena boken, WattaFuck! tror folk ärligt att man förstår allting bara för att man läst franska i något år. PFFFT! stapla ord med lexikon, då tar det en hel jäkla dag att bara läsa en sida. fuck that. Inte är det en jäkel hemma heller, vafan är folk när man vill ha dom :O ?
Jo iofs, en person finns det. Ska nog ringa den nu.
TJINGELING FUCKERS! ;)


how to get there

som vissa vet, när det blir sommarlov, blir det mycket GONE-time för anki. jag kan meddela att i princip så blir denna vecka den sista på länge som jag kan spendera med mina fina vänner. MEN, om det nu vore så att ni skulle sakna mig så mycket så att ni inte klarar er utan mig (vilket jag vet att ni kommer =D) så ska jag göra det lättare för er :)

vecka 27 & 28 befinner jag mig på Dalarö. och tro mig, det är värt att ta en tripp dit, sola och bada på en av Sveriges finaste stränder, med HUNKAR ÖVERALLT! :D
Du tar bara 865 mot Haninge ifrån Balingsnäs, kliver av vid Haninge station och därifrån går buss 839 mot Smådalarö. När du är på den bussen kliver du av vid Sweizerdalen / Sweizerparken. JÄTTELÄTT! sedan är det bara att ringa mig, babes! ;) SURPRISE ME!

vecka 29 blir det dock lite svårt att finna mig, då jag drar iväg mot "RAGGING-TOWN" arvika. om du dvs inte vill ta första bästa tåget dit förstås ;) mer än välkommen! :)

Nej, nu har scrubs börjat. TJINGELING på er! & SIMMA LUGNT! <3


fuck yeh!

det gick. äntligen.

dont say youre misunderstood
dont scream I can hear you good
dont spread shit that just aint true
step aside cause I dont need you
get out cause I dont want you

saker är inte alltid som man tror att dom är. jag har bara ett råd till alla där ute:                                                                   
 
dont act until you've listened.

deep reality

sometimes,things turn out great, somtimes it dont.
jag försöker att tänka på av vilken anledning just detta hände. just detta som hänt så många gånger förr. jag kan inte förstå varför jag utsätter mig själv för något som jag vet gör mig glad en sekund, för att sedan förvandlas till ett helvete. Jag vet att det är mitt eget fel, men varför, vafan varför utsätter jag mig då för det? Jag måste gå vidare, det går inte att sitta där och tro att allt är lugnt, för att sedan göra ett felsteg, och åka tillbaka ett par steg, om och om och om igen. det funkar inte längre. Men jag vet att det blir svårt att förstå. Jag vet att det knappt kommer gå. Men snälla, för min skull. Låt det gå den här gången, låt det gå. För snart brister det, och då kommer något gå väldigt fel, ja otroligt fel. Jag måste göra det här nu, släppa allt. Och det kommer blir bra igen, med tiden. Man måste ha tålamod här i livet. Så snälla... LÅT DET GÅ.

Hide and Seek, ohyes

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.
When busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy.

Hide and seek.

den här låten ska jag ha på min begravning, sätt det på minnet kära vänner.

skönt...

ja, äntligen, ännu en gång, så känns det riktigt skönt, att inte känna sådär. att inte vara "tied up" i någonting. Ja, för en stund, kan jag erkänna att ja trodde att det var så jag skulle vilja ha det. men det är lugnt... yeahpp, jag klarar mig :)

im back from the landställe :)

Hej hopp. Nu har man spenderat en fullspäckad helg på ett landställe inte så långt ifrån mitt :) Fåglarö hette det om jag minns rätt, ligger jättenära Dalarö. Det var väldigt trevliga prickar där. Jag åkte dit med Belli och Anna, sen var det min syrra, Sanna, Tony, Jocke, Stefan och Danne. Allt var frid och fröjd, eller ja, iallafall nästan hela tiden. Det vart jäkligt mycket aktiviteter kan man säga :D haha, tex Kubb- där jag måste erkänna att jag sög, men hajen var nog ändå Danne. Och ett extra plus till Jocke alltså! "VÅGA VINNA JOCKE!" hahah, så otroligt skön! Poker- vädligt olika vem som vann, men jag måste skryta med att jag vann över Danne STORT :D haha. Kickning med fotboll- En uppskattad tidsfördrivare. Neger och President- jäkla Belli var president hela tiden, man funtar på om hon nästan fuskade (?) :P Man har även märkt att det spottas himla mycket smeknamn åt varandra bland dom som var där. Jag har fått höra allt från CpSanna, BögStefan och Buffeln. Mycket kärlek, säger jag bara ;) Glada dagar, och sena nätter. Och så lite "Eurotrip" och "Epic movie" sen har man varit med om det mesta :D Nej, men tack för en härlig helg, och simma lugnt! :)

Och så en mening till Danne och Stefan: JA PISKAR FLÖR! hahahhaha synd!

STOLTHET

jag måste bara ge ett STORT grattis till Sverige som idag vann mot Island med 5-0 ;D;D ojojoj, vilken glädje! :)

vad gör man inte...

Det är så skönt att bara komma hit och skriva av sig om allt man känner. Det blir som en slags terapi.
Nu är jag så jävla trött på den här skiten alltså. Helt jävla ofattbart, jag är väl fan en människa som förtjänar lite respekt. Jag tål inte att bli behandlad hur som helst, och att jag bara ska anpassa mig efter andra. Nu lägger jag snart ner det här alltså. Det är ändå snart sommar, FYFAN vad det ska bli skönt att slippa all skit och bara njuta av livet. Varför kan jag inte förstå hur du tänker? Varför måste det vara så jäkla komplicerat? Jag önskar jag hade alla svar. Men vad vore då livet, om man redan visste allt om alla. Men fan, jag begär inte om ett helt jävla liv, jag begär om lite mer än det här bara. För vad är egentligen det här? Jag fattar det inte. Men nu vet jag i alla fall hur jag ska reagera. Hur jag framför allt ska AGERA. Det här ska bli kul, haha smaka på egen fucking medecin!

BITTER NYHET: ska plugga fucking franska hela jävla sommaren, ûûûûberKUL!!!

HAPPY NYHET: imorgon blir det glassa vid poolen med åbis, fan vad gött! ;D

Godnatt på er

ingen alls

det har aldrig svidit så mycket att sakna någon,det har aldrig svidit så mycket att tänka på någon, det har aldrig svidit så mycket att ha älskat någon, så som det gör nu...

4 juni 2oo7

du är ofattbar...

helt fucking unbelievable. suddig, suddig, suddig. when is it gonna changes? en mur, en hård mur. trasig och ostadig, men inte riven. den vill nog inte bli riven. FRUSTRERAD. vilket jävla passande ord. FRUSTRERAD.


Jag förstår

du... vem är du?
man vet hur saker kommer sluta, ändå så gör man det. du tror att jag inte förstår. men det gör jag. jag förstår alldeles utmärkt vad det är som försöker sägas till mig men inte sägs. ibland behöver man inte säga saker för att en människa ska förstå. det bara blixtrar framför mina ögon hela tiden. Dom där varningsskyltarna. Nej anki, Nej! Men vad gör jag? jag fortsätter. Fortsätter som att jag vill bli sådär, så som jag redan varit så mycket i mitt liv. Som att allt är som vanligt. Men Anki förstår, hon gör det. Det kommer aldrig bli sådär. Ja, det finns dom som bara inte klarar av det. Men så tänker jag... jag klarar det inte riktigt heller. Eller så klarar jag det, men blir så osäker eftersom du kanske är det. Du gör mig osäker. Men Anki förstår, hon gör det. Jag får nästan en tendens att bli för mycket för allt. Jag vill inte det. I det här läget så finns det mycket frågetecken. Men ändå så känner jag mig som ett enda stort utropstecken, bland alla frågetecknen. När ska det ändras? Aldrig? Du tror att du vet nu, vet att det är du. Men så är det inte...Det är inte du. Det skulle kunna vara, men det är inte det. Men Anki förstår, hon gör det. Hon förstår så mycket, men gör ingenting åt det. Det är nästan som att hon vill bli sådär. Du gör mig osäker. Jag står kvar. Jag tänker inte falla till marken. Jag står kvar. Och jag förstår...


en ny start på någonting

nu ska även anki börja skriva blogg. jag har märkt att det är ett bra sätt att dela med sig av sitt liv. vem vill inte dela med sig av sitt liv? så välkommen hit och njuut...


RSS 2.0