Du...

jag önskar jag kunde ge dig hela min värld, hela mig, önskar jag kunde veta exakt vad jag vill med mitt liv, vad jag känner med allt. jag önskar jag bara kunde trycka bort min hjärna, och bara lyssna på vad mitt hjärta säger...
men problemet verkar ligga i att jag inte riktigt kan det... iaf inte nu. och det gör ont. det gör riktigt jävla ont. ja, allt har gått så himla fort, vips så sitter man här och har inte ens märkt att dagar blivit månader.. levt i en vacker bubbla, underbar tid och varit gladare än på länge. där mitt hjärta tog över.. sen tog hjärnan över och insåg att det är några saker jag måste ta tag i innan jag klarar av detta. och nu känns det bara som att allt har gått åt helvete. det här är inte hur jag såg det som att det skulle bli. jag såg en framtid som var ljus och glad och att den skulle ske snart. Och nej, fan tänk om det inte alls blir bäst såhär? nej, jag tror inte att det var det som var meningen. ödet, du vet?! jag vet inte vad jag ska göra.. eller vad jag ska säga. känns inte som att det finns ord som kan förklara. jag vill bara att du ska förstå utan att jag ska behöva säga något. men det är svårt när jag själv knappt fattar. Igår kunde jag inte sova. Nej, inte efter allt jag dragit upp. allt som pratats om de senaste dagarna. Sådant som jag helst inte velat prata om. även om det här är helt konstigt, och det blev inte alls som vi trodde att det skulle bli, så vill jag fortfarande ha kvar dig, nära mig. jag saknar dig. jag vill se dig glad, träffa dig på dina finaste dagar, och bara känna att du finns där.

Jag är så ledsen, och ärligt trött på att vara jag just nu. Jag önskar bara att allt vore lätt.. men det är tydligen något ord som inte finns inprogramerat i mitt liv...


I just want you to know who i am..

jag skulle kunna dö för den här låten...  http://www.youtube.com/watch?v=SsK90GWBVLY

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight
And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive
And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
säger bara:  ♥

fredag den 21 september

idag var jag inne i stan med min tvilling (fast nu har hon klippt lugg, så det blir inte samma "tvillingeffekt", men hon är min tvilling ändå :D) Vi gick runt i alla skoaffärer man kan tänka sig, och jag hittade två favoriter som jag la undan, (FAN, jag hatar beslutsångest!) sen gick vi till lovely Urban Outfitters, våran nya favoritaffär, trust me! :) hittade världens goaste stickade tröja, en sån där tröja man bara vill krypa ner i en kylig vinterkväll, men för tusen spänn? hm, jag får tänka över det.. sen en tripp lite överallt, bla Zara. Haha även indiska, im seriouse.. där hittade jag höstens vantar, grymt coola! Sen var det dags för skobeslutet.. tro det eller ej, men jag klarade av det. och nu sitter jag här hemma i raggsockor (jag vet vad ni tänker, "WHAT REDAN?!") men det är så mysigt skönt ;)

lugnt ikväll, jobbar imorgon.. sen imorgon kväll blir det girls night out! :D



ROCK ON! spanki

i need direction

There are moments when I dont know if its real
or if anybody feels the way I feel
I need inspiration, not just another negotiation



Jag vill bara ha en förhandvisning om hur mitt liv kommer se ut om några månader, så att jag vet om det är värt allt jag gör och känner nu...

all i wanna do...

i need to just capture my breath for a while, before someone takes my breath away again...


m, lööördag..

måste ju bara kommentera den otroligt speciella gårdagen, som jag dessutom spenderade med min kära tvilling Joy.
vi åkte först för att hämta vår dricka, (kände sig asdum när man lurade omkring där runt ditt hus btw! hah)
sen skulle vi försöka ta oss till Västertorp, dit vi var bjudna på fest hos kocken ;D på vägen dit så värmde vi upp med lite shottar. sen snackade vi lite med någon snubbe som skulle till sitt jobb som receptionist på Sergel Plaza hotel. skitskön.. sen kommer vi dit, och där ser vi även den ascoola solbrillskillen från valborg, som visade sig vara grym på att både battla, sjunga och dansa. Snacka om Entertaimer! Vi dansade och minglade och sen fick vi vår Passoã vi köpt, och jag blandade ihop drinkar, AAASGOOTT. Sen gjorde vi ett försök att som vanligt i det tillståndet ringa till vår käre teddybear, men utan något svar :s Kvällen fortsatte sedan med skaka rumpan och annat! haha, helt klart kul att få lite omväxling med miljö. :)

ROCK ON! spanki


varsågod, skratta åt min otur!

Ännu en uuuunderbar måndag! :D NOT! Man skulle ju kunna tro att det skulle bli en av mina såna där extremt sköna dagar, jag går ju bara i plugget mellan 10.40 och 14.20, icke klaga! men idag var det verkligen en FörJävlig morgon!

Jag vaknade vid nio, tänkte att jag kunde snooza lite till, men glömde ställa klockan, så i nästa sekund vaknade jag av att klockan var tio i tio.
då skulle jag försöka hinna med kvart över bussen, men fixa mig på en kvart med ett helveteskrullhår? nejtack! så jag bestämde mig för att ta cykeln denna "varma" morgon. när jag precis skulle dra får jag ett sms från emelie, där det står att hon förmodligen har hittat våran bortsprungna katt vid Ängsnäs, så jag vrider upp tempot på cykeln till 120 och drar som en blixt ner dit och möter upp dom.
Sen uppryms en hel timma åt att försöka få tag på kattjäveln, som hela tiden springer undan när man försöker komma nära. vi har ju inte haft den speciellt länge, och jag har inte haft något direkt intresse för den, så den skulle lika gärna kunna tro att jag är en främling. jag får reda på märkningsnumret som ska stå vid örat.
Men hur FAN ska jag kunna se det?! efter väldigt mkt framochtillbaka med hjälp av Helene och Emelie, så håller vi fast den, och jag får se att NÄHEE, det var inte min kattjävel! snacka om att jag blir LITE sur!
allt i fucking onödan!
så nu skulle man cykla iväg till skolan helt svettig och katthår över hela sig, JIPPIE!
När jag kmr till skolan märker jag dessutom att jag Glömt min skåpnyckel, OCH kläder till gympan,
SÅ ÅT HELVETE MED DEN HÄR DAGEN!

but still...
ROCK ON! spanki

i wanna be made..

Hur ska jag kunna förklara hela mig ibland? Hur ska jag förklara mig de gånger jag är ledsen, de gånger jag är arg, de gånger jag helt enkelt bara känner för att dö? Eller de gånger jag är glad, de gånger jag bara känner för att leva?
Jag vill bara att någon ska Förstå mig, utan att jag ska behöva förklara..
Mitt liv har blivit en boll. en boll som bara fortsätter att rulla, vad den än stöter ihop med. Ungefär som den bollen i "friend"s reklamen..
Förändring. På så kort tid. Ska jag gilla det? Hata det? Här vet jag inte ens hur jag ska känna..
Jag diskuterade med en person om känslor.. om att man inte kan kontrollera dom, man kan inte rå för sina känslor.. hur mkt man än vill. Det är pain, jagvet.. men tänk efter. om ni visste.. då skulle ni ju aldrig bli förvånade över saker, aldrig överraskas för hur ni helt plötsligt blir kär i någon ni absolut inte tänkt er?
Jag är påväg att bli väldigt lycklig tror jag.. det är något jag känner långt inom mig. Men mitt liv måste ta en vändning först.. bollen måste stanna upp ett tag. Som den gör innan någon skjuter en straff. funderar på vart någonstans man är på väg, åt vilket håll finns framgång? Sen skjuter man och hoppas på att det blir rätt. Ibland lyckas man , ibland inte. (shit, jag relaterade mina tankar till sport, vad är oddsen?!)

Jag är jädra idiotisk ibland.. gör livet mer komplicerad än vad den borde vara. Har bara mig själv att skylla.
Mitt i allt elände, så finns det ändå på något sätt ljus. Jag är egentligen lycklig just nu. Det är bara det att min hjärna lurar mitt hjärta. Snälla, gör så det blir tvärtom, och då jag äntligen blir Väldigt lycklig.

ROCK ON! spanki


RSS 2.0