Julen är förbi, mot nyår traskar vi...

Hej hopp!
Jag är en dålig bloggare just nu! Men kan ni klandra mig, det har ju faktiskt varit jul, och då har man haft bättre för sig än att sitta och ruttna vid datorn. Jag vet inte om jag pallar gå igenom hela köret vad jag gjort, om jag haft en bra jul, vilka julklappar jag fått jadi jadi... Men kan kort och gott säga att det var en skön lugn jul med only family, klapparna var helt okej (man blev påmind om att man börjar bli vuxen nu, bestick och tallrikar och hela köret, som att pärona bara skriker "FLYTTA UT!"), sen någon dag där det bara var chill, och en dag då man var hos Danne och hade skoj. Lite gott och blandat. Jag hatar julmaten, och ÄNDÅ, har jag lyckats få mig att känna mig som en rund köttbulle nu i efterhand. Kanske blev lite för mycket Paradis-choklad (DAMN YOU tony!)
Och ännu ännu en gång så slutade det upp med att man fick jobba i helgen. Faaaaaaan... så då det blir panikshopping på nyårsafton för att köpa något jag kan ha på mig just på nyårsafton! Gud vad jag ställer upp för mitt jobb, när ska vi prata om min löneförhöjning?
Nej, nu blir det upp och bättra på köttbullekroppen! TJING!

Ajuste, ett Gott Nytt År till er alla också! =)

ROCK ON! spanki

kära läsare...

...vad vore den perfekta julklappen egentligen? Ja, en lyxweekend till New York? En heldag på ett spa kanske? Eller kanske tillochmed att få den stora Kärleken insvept lagom till jul på en lussebulle?
Shysst shysst tänker ni, men hur mycket är man villig att betala då? Jag menar några lax för en tredagarstur till en av världens jädra jobbigaste städer... please råna mig här och nu istället!
Men för dom med riktig sann julanda, så handlar det inte om julklappar... det handlar om den dagen på året då hela familjen, ja kanske till och med släkten samlas och alla är glada och och allt är frid och fröjd, då man för en gångs skull glömmer bort det jobbiga och bara få njuta av stunden...DAMN vad jag blir harmonisk nu!
Vem försöker jag lura egentligen? Hallå! ALLA VET att barn inte bryr sig om något annat än prylarna på julafton! Varför tror folk egentligen att små barn helt plötsligt omvandlas till världens änglar när det börjar närma sig jul, bara för att någon har sagt till dom att om man inte är snäll blir det inga julklappar. Julklappar julklappar julklappar!! men vi ska inte klandra de små barnen, vuxna gillar också att få paket! Kom igen liksom! Vem försöker ni lura? Vi ser nog hur ni smyger er till granen dagen innan julafton för att skaka lite på de små fyrkantiga paketen... Ja ni, gott folk.. julen är allt härlig.

KEEP ROCKING! spanki


jobb, party, utegångsförbud...

Jominsann.. spanki har hunnit med saker i helgen hon! :)
Jag jobbade i fredags, på mitt mysiga café. sedan kom niklas, marcus och linus dit. gud så skoj det var att träffa dom! ;D sen mot Hooddinge, när belli väntade på oss. Vi waitade upp Olsson och Micke och Ture, sen drog vi mot Fruängen till the fest. Väl vid fruängen hade vi liiite problem med att hitta dit. olssons jäkla lokalsinne var inte på topp alltså! :P Finally där, 50 spänn in, och efter att ha gjort ett tappert försök att få de snubbarna som stod i garderoben att komma ihåg mitt namn för att jag skulle kunna lämna min jacka i säkert förvar, så gick vi in och minglade runt :) aah, typ alla i huddinge var där. jag hade iaf dragit med lite folk från olika delar av sthlm, barkaby och danderyd ;) kom hem vid tjugo i fem.. dagen efter kände jag att jag ville ligga kvar i sängen hela dagen, för där på nedervåningen väntade inga glada miner. Sen tog jag modet till mig och tänkte att det var lika bra att bita i det sura äpplet och gick ner till papi. Eftersom jag skulle varit hemma tre, och dessutom märktes det att jag druckit, så blev det hemma för mig denna lördagkväll. men lika bra var nog det, för jag var varken på humör för utekväll eller mådde bra nog för det =P
Denna tredje advents-söndag har jag dock hunnit med att baka knäck (helvete vad lång tid sån skit tar!!), tagit kanske tidernas varmaste dusch, och druckit 3 glas Latte :)
Kan ni fatta att det snart är JULAFTON?! jag har inte hunnit få mig någon julspirit alls, och vart FAN är snön? så jäkla typiskt sverige. Om vi inte får snö på julafton så tror inte jag på tomten längre!! SÅ DET SÅ! :O

ROCK ON! spanki

Back on track!

Okej, nästan en hel vecka utan datorn, och nu undrar ni väl, vart sjutton har jag hållit hus?! :O ;)
Mjaaa, kan ju bara säga att jag har gjort ett tappert försök med att skaffa mig ett liv helt enkelt.. ;) Men förra veckan innehöll inte så mycket men ändå så mycket, så funtar på om jag orkar berätta eller inte. Men kör till då! :D
Jag jobbade mån,tis,ons efter skolan, och passade då på att ta med mig lite vänner att hålla mig sällskap på det mysiga caféet vid hammarby sjöstad! Fabbi kom i tis, och vi pluggade lite Psykologi, sen kom Olle och Markus i ons, och vi hade det kanon, stannade kvar i två tim efter stängning, bara låste in oss där på caféet och hade mys :) sen hade veckan också innehållit en Musikalföreställning, en mormor och morfar som kom upp, var barnvakt åt några söta barn, som så klokt hade köpt guitarHero3 så barnsittningen kunde inte blivit roligare! ;D jag menar 200 kr för lite roligt spelande, ge mig varje dag tack! :D sen vart det till min förvåning av till min syrras polare i fredags kväll och körde karaoke till halv fyra på natten, sen åkte vi upp till gävle och hade överraskningsparty för mormor och morfar.
Ja, det var väl i princip det ni missat, inte så farligt mycket va? ;)
Eftersom jag märkt att denna blog blivit på tok för opersonlig, så har jag fixat mig en ny blogg, där alla tankar och funderingar får plats. men funtar fram och tillbaka om jag ska ha den öppen för alla att se.. Hm.. get back to you on that! 'til then...

ROCK ON! spanki


En riktigt förskyld helg

Hej(dundrans helg)! haha, eller mjo, det har väl varit fullt upp som alltid... ;)
I fredags så åkte jag och Joy först ända till fucking Täby, vilket var ett äventyr, aldrig varit där! haha, "vart sjutton har vi hamnat någonstans?" Första gången man åkte roslagsbanan, grattis till mig!
Sen åkte vi hem till Joy i tyresö, och fixade iordning oss, vart klara långt före vi skulle gå, så att man blev sådär jobbigt rastlös. då kom hon på att vi kunde köra snowboard tvspel, och såklart nörd som hon är, ägde hon sönder mig! fast jag kom faktiskt trea en gång! ;D grattis till mig igen!
Sen drog vi och mötte upp alla tjejer, så åkte vi till festen, och skoja inte, vilken jäkla villa! (YES tänkte vi) ;) sen när kvällen hade innehållet mkt skoj, träffa massa trevligt nytt folk, partat och dansat, och ringt fyllesamtal, så vart det lite för mkt för kära lilla Joy. gullig som jag är, tog jag hand om henne :) grattis till mig för en tredje gång!
sen i lördags var det skit julklapps shopping, finns det något jobbigare? jag hatar sånt, massa folk som trängs, och inte vet vad dom ska köpa, man blir helt slut!
Och så har jag jobbat en dag, söndag. jobbigt, inte sugen på det. och nu sitter jag här helt genomslut och har förskylningen up my nose. inte det trevligaste, men vem är jag att klaga, när det finns folk i Sudan som svälter ihjäl...
oj, en god gärning (eller tanke), grattis anki, du är uppe i fyra gånger nu! :)  Jag borde få diplom! =)

Nej, nu blir det dega av.
ROCK ON! spanki

RSS 2.0