livet är som en tärning...

... det bästa man kan få är Fem? äsch äsch. den här sommaren har rentav SUGIT HÄSTBALLE. jag har gjort... inte ett jävla skit. jobbat jobbat jobbat.. sovit och druckit mig redlöst härlig någon gång då och då, pajat ännu en mobil och jobbat. vart tog veckorna vägen egentligen? man börjar ju fan i skolan om tre veckor igen..typ. värdelöst och meningslöst. och för första gången är jag inte ens BRUN! skam!! fan, det måste ske ändring, och det snabbt! jag slutar jobba på lördag. efter det förväntar jag mig sol och bad, medvetslös! ös,ös,ös? kan väl inte vara så svårt, eller?
annars klarar jag mig bra utan datorn. sorry.. but true..alla kan inte vara lika dedikerade till sin blogg. pressure OFF. ;)

dagens vits: "en man går in i duschen samtidigt som en kvinna går ut. just då ringer det på dörren. kvinnan går ut i hallen i bara handduk och öppnar. i dörren står deras granne. han säger grovt: om du släpper handduken mot marken nu så får du 10 000 kr. utan att tveka släpper kvinnan handduken, och grannen njuter av utsikten. sen ger han henne 10 000 kr. kvinnan stänger dörren och går tillbaka in i badrummet för att föna håret. mannen i duschen frågar henne vem det var som ringde på. hon säger, det var grannen. då svarar mannen: åh, kom han tillbaka för att lämna de 10 000 kr han lånade av mig igår?"

Ett gott skratt förlänger livet! /spanki


fuck

du ville inte ens lyssna... oke jag förstår dig. oh jag saknar dig. önskar vi kunde vara som förrut, men ändå inte...

everything comes to an end

allting har en början. och allting har ett slut. när det gäller mig, så lyckas jag alltid avsluta det innan det ens hunnit börja.
är inte det bara så typiskt mig? det är som han sa, Veronica Maggios låt "aldrig nöjd" är riktad direkt till mig..
för jag är fan ALDRIG NÖJD.

/
  mvh, ms Never Nöjd


du...

efter ditt mejl... så är jag nära kanten.. jag fattar inte vad du håller på med. hur du kan sitta och skriva sådär till mig. planerar din begravning. FYFAN. och sen skylla det på mig. grattis. du är nära på att förlora mig...

förbjuden och förvirrad, dessa två

F och F...igår var det ett trevligt samtal..
F och F... varför är den ena förbjuden och den andra förvirrad? dessa två personer. tänkte att jag skulle prata om dom idag. eftersom jag finner dom två väldigt intressanta och dom lyckas alltid krångla till det lika mycket som mikael persbrandt kör rattfull. Eftersom jag inte vill blotta deras identiter kallar jag dom för Förbjuden och Förvirrad. Dom tackar mig säkert just i denna stund. Varsågod.
Förbjuden... den här personen är en intressant en. lever ständigt för stunden, skiter i konsekvenser och skitsnack, njuter av sin stjärnglans och tar allt med en klackspark. en person som vet vart den har sin plats, och genom att ständigt droppa utomordentligt konstiga och unika kommentarer efter sig, blivit lite av en känd komiker bland många ungdomar, denna person som vinner folks hjärtan genom sin dåliga humor, sitt osmarta men ändå väldigt smarta sätt att skriva och sin charm. låter enkelt va? såhär ser personen ut, och jag skulle ljuga om jag inte sa att detta även är sanningen. men hur ärlig man än är, finns det en annan sida av en också som man inte visar för alla. Förbjuden, har sin sida... som ingen får se. ett svart kassaskåp inom sig med en försvunnen nyckel.  jag kan meddela er redan nu, att det är INGEN idé att leta efter nyckeln, den är spårlöst försvunnen. Men är man en romantiker, som jag.. så kommer nog en person i framtiden inte ge upp hoppet om att hitta nyckeln, öppna kassaskåpet, se innehållet. och ingen är nog så nyfiken på att få se innehållet som jag är. Men men, åter till verkligheten..

Förvirrad... den här personen borde döpa om sig till namnet Förvirrad, enligt mig. No offence, men det är så sant som jag säger, att denna person går runt som ett ständigt frågetecken, vet varken ut eller in vad den vill, ändrar sig hela tiden och verkar aldrig vara nöjd. Okej, nu vart det en väldigt hård start.. Förvirrad... denna person är väldigt öppen av sig, utåtriktad och försöker vara till lags för de flesta. Är på ständigt uppåthumör och vill leva livet som en discokula. En dag kan inte gå utan att det nmåste ha hänt något spännande för den, annars verkar livet gått till spillo. men är allt detta bara en fasad? en fasad för att kompensera för de känslor som personen ej funnit än? Det kanske fanns en tid.. Den tiden då personen bara lyssnade efter sitt hjärta? Så som man borde göra. Jag önskar jag kunde få reda på vad som hände, men denna personen är svår att läsa. denna person är nog innerst inne en person som lever och andas för kärleken. Jag får den känslan. Men något gick snett. Och denna verkar inte tro på så mycket längre. Ej ha något hopp... Förvirrad verkar även den ha ett dolt innehåll. frågan är bara om detta innehåll är lika svårt att öppna som Förbjudens...?
F och F... fortsättning följer...


samma story varje gång

allt är bara skit.

RSS 2.0