har ni tänkt på...

...att saker kan visa sig vara annorlundare än vad man först trott?
ta till exempel ett ställe i stockholms innerstad. det är ett sunkigt ställe, där alla fyllon och emosar och knarkare har sitt andra hem, där dom sitter dagarna ut och dagarna in och bara ÄR... där marken försöker vara som någon slags konst för allmänheten och där man inte kan sätta sig ner för att knyta sitt skosnöre utan att en snubbe skulle komma fram och säga "Hur mycköt schuur myckööt?!". den platsen där kriminaliteten växer och där ingen känner sig säker... ja, ni fattar nog vilket ställe jag pratar om..
Men det är också samma ställe, som kan förvandlas till att bli så vackert en vardagskväll, kolla här:

kom ihåg, att även i de mörkaste molnen, kan den finaste ängeln sova fridfullt...

spanki

för det första...

...så måste jag bara säga att det glädjer mig att se att folk faktiskt har intresse för det jag skriver (tro det eller ej). sen kan man ju undra varför det var extremt många som läste den igår, var det pga av att ni längtat att få en glimt av historia från min späckade helg, eller pga det hemska kortet? det känns iaf lite komiskt att just den dagen man lägger in ett groteskt foto så är det plötsligt femtio pers inne på sidan? haa haa..

men men, dagen fortsätter.. har dock inte så mycket att meddela denna dag, så det får bli någon bild hit och dit, så kanske några läsare tittar hit iaf ;)

STAY GEEKY! spanki

det finns ju alltid något att garva åt? här är några exempel, titta och njut ;) =

har du någonsin sett en kille ligga såhär, Självmant? :P


om du länge funderat på att skaffa en bebis så har jag en till salu för 50 kr!


jadu...behöver väl inte säga så mycket, bilden säger väl sig självt? ;)


sorry stefan, men jag var bara tvungen att publicera denna och säga: TJA TJEJEN! :P


Nike, äggad eller bara allmänt smööörig person? Hm...


det var allt för idag!

nästan som väntat! eller som väntat...

...blev helgen! ;D måste ju bara dela med mig om första krogrundorna! i fredags så firades jag först av mamis familj, och Joy var även hon med. Vi drack lite vin och lite cider innan hon jag och cattis, Tony tog bussen till centrum och mötte upp Amanda, Jocke, Niklas och Jimmy. sen drog vi in till Soft Bar först och förade lite och umgicks. sen diskuterade vi vart vi skulle dra, till slut blev det Berzelii Bar. krogen var väl helt okej, men inte mer. kvällen slutade med att syrran och Tony drog pga ett tjafs, grabbarna beställde in två flaskor champagne och Jimmy blev dyngrak och blev utslängd senare (haha! :P), Niklas fick upp ögonen för en viss Miss Stjernström, jag och Amanda snackade med två lirare, som senare gjorde det jävligt svårt för oss att dra hemåt, för dom stod och tjafsade i en halvtimma om att  vi skulle med till dom, (vägra ta ett nej?) och sen blev det taxi hemåt till slut. en trevlig kväll :) sen på lördagen var jag sjukt taggad, men vissa andra var bakis eller sega efter träning :P efter lite peptalk, så drog jag Joy och Amanda till "Jocke med kniven"...(paus för asgarv!!) och där fann man även den omtalade freddeliito och en snubbe som hette Felix. lite senare kommer en till Johanna, och vi chillar och dricker lite, sen tar vi bussen in till Hirschenkeller och där var det sjuukt med drag!! Fan, skulle gått dit dagen innan också! Fan, dra dit med massa polare och ha ett glatt humör, så blir det Lätt en lyckad kväll! :)

Så längtar redan till nästa helg! ;D haha, men fan, måste spara på pengarna till i sommar också... suck, hur ska jag klara mig..? :S

FÅNGA DAGEN! spanki

jepp, fångad på foto blev man allt...
image21

presenter, krök och röj!

den här helgen kommer bara att bli SÅÅÅ SUPER!!  ;D för det första så får jag nu dra ut på krogen! och även om det är överskattat, så känner jag mig fan nöjd att jag har tillgång till att göra det iaf :) sen för det andra så kommer min älskade skåning hem över helgen! wiiihoo! och jag ska bli firad och få presenter från mamis sida imorgon, sen drar jag, Joy, Amanda och min syrra ut och förar på ett ställe, innan vi drar på krogen! LOVE IT!
sen på lördag så drar vi tjejer till tyresö till jocke och hans grabbar, käkar lite och förar lite, innan vi drar in til Toxic och drar på gärnet! ååh, längtar redan alltså!!

älskvärt att bli 18 alltså, tacka för att man fyller tidigt på året! :)

SO LONG SUCKERS! spanki

foto is the motto!

jag satt och gick igenom gamla foton från min förra mobil, fanns så mycket roligt, som jag bara tänkte att jag måste dela med mig av till er, fina minnen! ;D

det är här josan gosan som jag foto-terrade en dag! ;)


klockren bild på de tre musketörerna!


nej, jag skojar inte, vår mattelärare står faktiskt sådär när hon hjälper folk! :P


notera allt det komiska som finns i den här bilden! hahahaa


jocke försöker leka hulligan, i väääldigt nyktert tillstånd? ;)


på upptäcksfärd i Kista


fabbi, du får hata mig hur mycket du vill, men den här bilden måste visas för världen, få sprida lite glädje :P


SUMOanki.(ja, tänka sig hur jag sett ut en gång i tiden..)


HAHAHAHAHAHHA, finner inga ord för denna bild!! PAJ-ÄTARN! :P


detta är vad Joy håller på med på mattelektionerna...


saknar min mobil, nokia 5300 :(
det var allt jag hade att bjuda på denna gång :) kmr säkert mer en vacker dag!
TJINGELING! spanki

its a hardrock life!

IDAG BLEV JAG MYNDIG! KÄNN PÅ DEN! ;Dimage7


en dag kvar...

...sen är jag inte din lilla flicka längre!

det är tydligen så otroligt förvånande att jag skulle fylla 18 imorgon för alla? Jag menar, är jag så liten i era ögon? äsch, jag känner min mogen nog för en runda på krogen, så screw ni andra som tänker mig ätandes klister eller bära 96-jeans eller något annat sådant som 14åringar gör. NEJTACK.
så många dagar nu som jag gått runt och pratat om att min födelsedag är på väg, alla i hela världen vet väl om det nu? haha det där är vad man annars skulle kunna kalla bra publicity!

Min helg är redan uppmålad för succes! :D fast det är så mycket som händer, så jag ska se om jag hinner med allt =) på Fredagen ska jag bli firad av mami först, och sen ska jag och syrran dra ut på krogen, förmodligen med annat sällskap också. om jag får till det, blir det kanske en sväng förbi en fest i Danderyd också! wiiiee! sen på Lördag ska jag och Joy först fixa iordning allt som ska fixas till en middag med tjejerna mina. det kommer bli grymt, med mat och dricka, och en massa lekar och singstar och guitarhero! yeah! sen blir det kanske ut på krogen med Jocke och hans polare från tyresö, kanon!
Om ni vill lägga till något till min späckade helg, be my guest! ;)

Sen var jag Joy och Malin inne i stan idag och bokade resa till Magaluf! wiiiieee jiiihooo! det blev den 12 augusti på hotellet Las Palomas. egentligen skulle vi ta ett annat bättre hotell, men i sista sekund innan vi beställe så hade några tagit de sista rummen där :/ men när man är ute i sen tid, så får man ta det som finns kvar. så MAGALUF 2008, HERE WE COME!

FREAK OUT!
spanki

skön busschaufför, romme och hårklippning...

ja, vad ska jag säga? det har hänt mycket sen sist. eller det beror på hur man tolkar det och vem man jämför med. men här sitter jag iallafall framför datorn, och tänkte dela med mig av mitt ack så intressanta liv (som att någon skulle bry sig?). Igår fick jag plötsligt en impulskick, kände för en förändring, så på vår jäääättelånga håltimma (varför heter det hålTIMMA egentligen, den kan ju vara hur lång som helst, tex min varar i en timma och 40 min! ?), aja iaf, så gick jag ner till frissan och frågade om dom hade någon tid för klippning, tänka sig, det hade dom! :D
så jag tog en djup suck och sa: bam bam baaaa: ...jag vill klippa håret kort. typ page. men ändå inte, för jag vill inte ha det som Rihanna om du förstår vad jag menar, utan lite mer rakt hela vägen, och inte föööör kort heller, typ ovanför axlarna... ah så höll jag på.
hon bara stirrade. sen sa hon: Jaaah! du vill alltså klippa håret till lite över axlarna? Jag ba: Ah precis! (tänkte att hon måste verkligen vara en förstående människa!)
så var det avklarat, och fram med saxen! När allt mitt hår föll så trodde jag att jag skulle få panik och slänga av mig förklädet och springa därifrån, ungefär som när en kille springer från en bomb som snart ska utlösas i filmer, men tvärtom, jag kände bara en lättnad :)
på vägen hem köpte jag även en toningsfärg, mörkbrun, och färgade bort mina fula slingor. så numera har jag en sexig adult look :D yeah you heard me! ;)

Idag bar det av till Romme.
romme

vilket betydde att man skulle upp fem. jag gick upp halv sex, lagade varm oboy och tog med en kudde till bussresan (jag menar, Hur smart får man va?! alla ligger där på morgonen och försöker hitta en sovposition i det hårda sätet, och så ligger jag och glassar med kudden, YEAH!)
Fabbi och jag fick sittplatserna längt fram, med mest utrymme och tv rakt framför, PLUS att vi fick chans att prata med den otroligt trevliga busschauffören, som hade ett och annat roligt att förmedla! Ja fan, utan dig Miko, eller Mifo eller vad man nu sa, så hade resan blivit mindre rolig!

Vi åkte hela dagen, åt pannkakor, fick se en flygande Alvaro i snömoln (inte ofta det händer?) och så duktig snowboardare som jag är, ramlade inte en enda gång! YES!

Skiter i dagens minus och plus, tkr jag fick med det mesta :)

GOT TO BE STARTING SOMETHING NEW! spanki

Latte, smsbombning och kryssningsbokning...

Man märker verkligen när jag inte skrivit på ett tag, för då sjunker statistiken för mina trogna läsare något grymt mkt! :O Kan ju börja med:

DAGENS + ... latte, mums, finns det något godare ibland?
DAGENS - ... känns som att det inte blir av något i helgen som kommer! :(

Helgen som gått har varit rätt seg, för ovanlighetens skull. vilket iofs kan vara rätt skönt också, hur rastlös person jag än må vara... vi var på någon slags fest eller vad man ska kalla det i fredags vid slussen. rätt segt mede folk i början, så vi drog dit lite folk för att höja upp graden lite. helt okej kväll, men inte mer. sen igår så kom belli hit och vi kollade på "Parfymen", vilket jag btw inte rekommenderar! den SÖG! trodde den skulle vara äcklig och spännande, men det hände i princip inte ett skit den första timmen, sen satt man bara och kände ett obehag som inte ens var skrämmande. suck! aja thats my weekend.
endast 9 dagar kvar, och jag har redan tänkt ut och fantiserat om hur den helgen kmr att bli, hur lyckat allt kmr vara. som vanligt blir jag väl besviken sen för att jag målat upp en bild av århundradets fest och grejer, men jag har iaf glädjen av att vara 18 i behåll, så skitsamma! :)

Jag tänker på dig, väldigt ofta.. undrar vad som kunde blivit...?

ska jag klippa mitt hår kort som denna bild? KOMMENTERA! =)

RSS 2.0