nu gäller det...

...och nu jääflar smäller det!
Norr-FUCKING-köping, HERE WE COME!


laddar inför kvällen...

... eller förmiddagen?
Ja, vi ska ju trots allt samlas klockan halv fyra..?
Ikväll blir det utgång! Jag som lovade mig själv att inte bryta detta förens denna helg. Men en god nyhet är iaf att jag klarade HELA förra helgen utan dyra krogrundor! (ni kanske inte anser det coolt eller ens vara en bedrift, men för MIG är det så!)
FF förra fredagen var ROCKING FUCKING FUN! att komma hem jävligt smålullig lagom till middagen var ett nytt sätt. Carro och jag har nog aldrig haft så roligt! Förutom när klockan slog 23.00 då...

Jag, Carro, Tessie och Emelie ska hem till Tessie och ladda ladda sjunga! OJA, ni hörde rätt! Ikväll är det ett Bet om att ALLA små flickor ska stå framför micken.. Du kommer klara det Tess!
En shot i timmen, två efter fem? eller hur var det? ;)
Det kommer iaf att bli en massa mat, dricka, musik, skrik, skratt, fyllesnack och sexsnack.. en vanlig onsdag med andra ord... taggade till tusen? Jag vet iaf, att om man tar miste en ljusstake för ett vinglas, är man sugen...

Hörs innan jag drar iväg till Norrköping!
Tjiingeling! / spanki


Måste ju tilläggas...

... hur dum man får vara som inte nämnar helgens crazyness! Så bockar och ber om ursäkt, förlåt, sorry och excuse me!

Då kan man väl börja med att säga att jag och Isabelle tog tåget mot Södertäjle..Ja ni hörde rätt, södertälje.. Kan ju meddela att jag tror faktiskt aldrig att jag har varit så långt från Huddinge, iaf inte åt det hållet... tåget liksom bara stannade och VÄNDE?! sen så berättade Issa att man tydligen gjorde så här borta i förorterna, att dom liksom har lite svårt att bestämma sig för vilket håll dom ska åt.. stackarna..

Sen när man väl kom fram så blev det horoskopläsning på pressbyrån, sen åkte vi hem.., nej skämt å sido! Eftersom killen med Den Stora Gröna bilen var försenad så värmde man sig ett tag och sen satte vi oss på vad Issa kallade Lodarbänken? Jag ba "Ditt andra hem?" *snatch*
Efter en himla massa gissningar för vilken som kunde vara Den Stora Gröna bilen, så kom det en typ svart bil och några andra som stod vid oss hoppade in. Vi trodde nog att det var Den Stora Gröna bilen, men ofta man ba Tja vi tänkte hoppa in, är det lungt? Oj, sorry, fel kille? Men när killen i den SVARTA bilen frågade om någon hette Anki? förmodade vi att det var rätt. Men vart fanns då Den Stora Gröna Bilen? hm...

Dom sa att det låg nära Södertälje, men jag lovar dig att vi åkte förbi Sherwood och Shrek skogen innan vi ens kommit till sjön. Sen skulle vi även åka båt?! Det hade ingen sagt! Men jag är inte den som klagar! Det tog en minut... bokstavligt. Härlig åktur! Om ni fattar vad jag menar ;)

Så, FRAMME! in the middle of typ.. nowhere? Och inte bara det, här gavs verkligen citatet VEM VAR INTE FULL sin enda rättvisa! Vem var inte full? Jag och Issa.. ändring ändring!

Jag vet inte om vi ska gå in på detaljer, men ojoj vilken annorlunda kväll! :P Det kördes ÖLspelet, det fanns folk som var typ utklädda till själva Ölspelet? inte visste jag att det var maskerad? Men det var det inte heller.. bara vissa som firade OktoberFesten? eller hyllade snarare.. Eloge till deras grymt fula kläder!
Sen ska vi ju inte snacka om dansgolvet. OM det var dansgolv! OM det var folk! OM det var Grease Lightning?
Jag vet iaf vad det var... The HATT dance... invented by Anki och Tomas! inte för att skryta eller så, men GRYMMAST EVER! om det blev svartsjuka... för att vi var så bra! take the HATT, take iiit...

Ja, några sov ju på köksgolvet, det är ju inte onormalt? ja, några traskade ju runt i träsket det är ju inte onormalt? Ja, några sa att dom var syskon, och hamnade sen i samma säng, det är ju inte... NORMALT?! tur att man senare fick reda på att dom inte delade samma efternamn iaf.. annars blev det tvångsintagning.

Nej, nu blev det för mycket skrivet. Var iaf jädrigt med Smash and Bang, med andra ord, Roligt..
finns många ord som kan beskriva varför hemmafester är bättre än krogen.. men det orkar jag inte gå in på så det får bara bli: Hemmafester är bättre än krogen, tro mig, jag talar från erfarenhet.

/ Annika

fyra dagar kvar...

...sen börjar en frihet. som varar i 9 dagar.. men det är väl en frihet i sig, även om det bara är för ett tag?
Idag hade jag en intressant diskussion om Gossip Girl... ja, om bland annat att en brud försöker leka wannabe gossip girl i någon skola i stan. Jag menar, Whats up with that?! inte coolt, inte det MINSTA coolt.
sånt är bara till för LowLifers som försöker bli något större än BlondinBella och livnär sig på att efterträda en töntig såpa-skådis (SOM INGEN ENS SETT!) , genom att snacka skit om absolut ALLA i sitt plugg?

Då kan du ju lika gärna gå och dö på en gång, eller vadå liksom?
Aj aja, vissa vet inte när 'nuff is 'nuff...
Tur för er då att jag inte är the trash-talking kind, liksom. Sånt håller jag för mig själv.. och mina närmsta vänner. (:O?)

Och guuuud vad det planeras redan inför lovet.. som att folk har gone totally mad, jätterädda att missa minsta lilla roliga event? Ja, som det ser ut för mig i mitt arbetslösa liv, så lär det bli en himla massa snålsparande tills den 30:nde, med andra ord, inget KROGEN. (Håll dig vid det nu!) Jag fattar inte vilken idiot som satte det datumet för Studiebidrag, och inte den 25 som alla andra Hardworker?! Är det för att vi utan jobb ska få en extra smällkäft? som att det inte räcker som humiliations redan? Nej, usch och fy!

Planerna och önskningarna jag har inför lovet är iaf följande:
• 18års kalas hos Sandy på lördag den 25 okt
• kolla spelning på kvällen den 25 okt
• Roadtrip med brudarna till Norrköping den 31-2 nov!
• Och kanske en kryssning med brudarna.


Det är dom satta planerna, förutom kryssningen kanske :P

Är jag knäpp som redan längtar till studentskivan? Jag menar, inte för att jag totalt ogillar min klass eller så, eller jo ibland är den awful, men iaf, jag tror att det är den enda stunden under hela det här året som hela vår klass faktiskt kommer att ha en helt felfri och underbar kväll där alla är glada och ingen är pessimistisk. Därav, längtar jag.
Okej, plus att jag alltid ha velat se Alexandra och Filip fulla! Vem vill inte det liksom? ;P

Här kommer bilden från vårt spexfoto! :) det första spexfotot, det bästa fotot har inte kommit ut än..



Puss och Drägg! / Annika

lite ork fixat!

när man fullfört något i skolan, då kan man inget annat än känna sig nöjd och stolt! speciellt om det handlar om en tung rapport i Natur.. herregud! det är som att rida på en kamel, käka en mjukglass och spela handboll på samma gång! och det är INTE lätt det, ska jag säga!

jag vet inte vart jag fått plötslig energi ifrån, kanske har det att göra med att man fått sovmorgon de senaste två dagarna? eller kanske har det att göra med att någon gett mig en spark i rumpan på sistone? i vilket fall som helst känns det BRA. Bra BRa BRA..!

Nu tänkte jag skippa skolsnacket och ge er en liten tour i älskade klänningar jag hittat på nätet som bara är värda att visa upp. och jag säger bara såhär: GEEEEEE MIIIIIIG!!  (klicka på bilderna för att se dom bättre)

              
   


och här har vi min blivande klänning! xD

Puss och Kram Spanki

när orken tar slut...

... måste man hitta något som ger kraften tillbaka!
Jag har en så himla mycket arbete jag måste ta tag i, men det finns ingen ork.. det finns ingen ork för någonting. och fortsätter jag såhär kommer jag rulla runt som en tjock köttbulle.
Kom igen nu Annika! NYA TAG!

förövrigt har jag blivit helt galen i en massa olika klänningar online. på nätet. det finns så grymt många fina! och dessutom väntar jag fortfarande på min snygga klänning som jag beställde för två veckor sen.. 1-8 arbetsdagar my ass! ge mig ge mig, så jag kan använda den i helgen! xD

stay in school / spanki

prov, utklädning och spex...

...summerar min dag.
nu undrar ni väl allt vad jag menar med utklädning? spex? PROV?! (okej, kanske inte prov då)
idag, som alla andra dar, lärde jag mig något nytt.. eller klassen lärde sig något nytt, inte jag. för jag vet redan: Att man måste bjuda på sig själv för att komma någonvart.
Idag hade vi drama beteende i plugget, och för er som nyfiket undrar om vi studerar kändisars beteende medans inlåsta i en bur, så NEJ. men kan säga att lektionerna helt klart är minst lika konstiga och outside the box liksom...

idag hittade vi ett hemligt rum...där det fanns tusentals massa olika kläder (precis som att du just hade klivit in i en sån där hollywood-primadonnas garderob som är lika stort som ett hus).. förutom kanske att det var kartonger överallt och kläder slängda huller om buller... annars precis så.
jag vet inte vem det var som fick för sig idén (Jag) att klä ut sig, men helt plötsligt kmr en brud ut (Jag) och ser ut som en blandning mellan Kicken och ryska maffian.
Det var ögongodis ska jag säga dig!
Som att det inte det räckte blev det även lite hulahula dans vs markoolio drar till fjällen eller varför inte pippi långstrump goes business-woman.... FARLIGT!

angående SPEX... i trean måste man ju av någon anledning hitta på något roligt tema till skolfotot för att SPEXA till det lite sådär SPEXIGT.. som bara SPEXADE kan! iaf... personligen tycker jag det blir bra, för då finns det iaf en ursäkt för att man blev ful på fotot...
"Amen vadå jag ser ju inte ut som Grodan Boll på riktigt?"
därmed ska vår klass ha Sagofigurer, typ tecknade figurer... TACK, då slipper vi oroa oss för att fotot ska hamna i Playboy-tidningen...
iaf... så har jag kommit fram till den grymmaste idén! BJÖRN-LIGAN! björn ligan..? JA, bjööörn-liiiigan, KOM IGEN! vet ni inte vilka det är? Kalle Anka? Tjuvarna? Bjöööörnarna?
personligen tycker jag det är klockrent att sitta där framför kameran och vara tjock som fan med skäggstubb än åla sig på marken i någon mini kini!

Det var en gång "Ett ställe"...
så ska det stå på vårat plakat. för vi ska ha skivan på: ETT STÄLLE SÖDERMALM... är inte det bara För snichtigt? kaaachiika!


Här ser ni blivande mig, carro och victor


Rulla framåt är bättre än att flyga bakåt/ Spanki

ibland är livet verkligen...

...som en berg-o-dalbana!
upp och ner. hur kan man gå från att älska någon till att hata någon? hur kan man gå från att hata någon till att älska någon? jag är i chocktillstånd. senast vi pratade var jag ett äckel och någon som inte förtjänade att leva. nu blev jag en människa igen och förlåten..? det kommer inte in ordentligt. jag blundar hela tiden för att se om jagh drömmer, att det inte har hänt. Men det har hänt.
Jag vet varken ut eller in, jag kommer inte ut från mig själv, och kommer inte in hos dig.

FAN.
/ Annika Sandqvist

RSS 2.0