kläder efter väder

TJOLAHOPP!
jag misslyckas verkligen alltid med att klä mig efter väder. det är som att jag vaknar upp och ser regn ute, så tänker jag "Jamen idag är det varmt, på med shortsen!" och sen när det är skinande sol så "njää, det kommer säkert bli kallt, på med jeans!"
undantag: IDAG. yes! idag var det en såndär dag, ni vet... okej ni vet inte, så jag berättar. en sån där dag när man vaknar upp och fåglarna kvittrar, solen skiner och i luften spelas en ljuvlig musik, som blandas med doften av sommar... OM det inte vore för att jag var SJUKT jävla bakis. INTE kul. INTE okej. men jag valde iaf rätt kläder för det fina vädret, YES! tjohoo för mig!
Gårdagen var det "klubbonsdag" som hade opening day. fiffigt namn va, "klubbONSDAG" på en onsdag.. shit, den snubben som kom på det namnet var verkligen fantasifull! iaf, drog dit med balanboysen och De Carro och typ alla sprang fram till baren, SHIT 19 kr för öl och cider! JAG ÄR I HIMMELEN, typ. nej, DOM var i himmelen, jag brydde mig inte så mycket. inte så taggad direkt. Tina the drunko var som vanligt over heals taggad, eller förlåt, hon var bara allmänt full som vanligt ;) där inne träffar man på ännu ett fyllo, Mange, och de andra tussarna Dogge, hurtig, m.fl. ser man på!
Mange i all sin fyllesnabba vingliga fart svepte över dansgolvet. han svepte allting. SVEP öl, SVEP cider, SVEP anki? NEJ NEJ tack. jag sa faktiskt ska vi svepa cider, INTE hångla, mange! smart som jag var trodde jag att sista tåget gick 00.42 och lovade även dogge att så var fallet, men sen när man kom dit... 05.12 södertälje älvsjö... FAN! tabbe.. en förvirrad och stressad anki och en bitter dogge gick mot nattbussarna. och Fan, vad han klagade över sin mage, HEELA tiden.. jag har så ont, fan vad ont, aj aj AJ! OKEJ! jag fattar hinten, du har ont i magen, vad ska jag göra åt saken, ringa polisen och fråga om dom har isbitar? BS! =P

jaja, förövrigt är det en härlig dag, och jag och De Carro har precis köpt present till Johnny fucking fire! stundentmottagning imorgon. hoppas han kommer gilla HomerMuggen som pratar... FAN, nu var den överraskningen förstörd.. :S inom parantes, för dom som inte förstår: (han ska inte få en HomerMugg som pratar.)

förövrigt ska jag dra mig vidare, palla sitta vid burken när en sol väntar där ute på att jag ska komma och suga åt mig den, eller min kropp ska...grr..

dagens historia för de med extremt TORR humor:

"Det var en gång... och den var sandad..."

/ spanki


hunks på carlings!

idag var jag och Joy i stan och spanade runt... eller det var jag som spanade runt utan inkomst, och joy var modeguiden utan tråkig röst... du vet sådär tråkig röst som guider alltid har, dom som alltid ska vara så reserverade och lugna som möjligt. med Joy var det helt klart inte en enda lugn stund! springa dit, jagas dit, tjofadderittan lambo! på typ två tre timmar hade vi gått in i totalt fyra affärer typ.. då är man SNABB? jamen sluta klaga, jag Lovar att det var häktigt! fast det kanske berodde lite på att Joy frös, för hon kom till stan NAKEN! okej, NÄSTAN naken då, shorts och tröja.. men ändå! så när man väl gick in i en affär var det skynda skynda, för att hon sedan var tvungen att gå ut i solen igen. Ni vet, ungefär som när man står i kön för att få betala sin glass på sommaren, och så tänker man skynda skynda innan den smälter. ungefär var det...
mitt i all seghet, eller snabbhet, så gick vi in på carlings, och jag påpekade att Här brukar det minsann alltid jobba snygga hunks.. vem ser man inte då? Jo, både Danny och Erik från idol shoppar gaaalet där inne (fast dom kom ut typ tomhänt?) och jag och Joy ba: wooow, wawawiiwa! asballt. vadå att vi också ska vara med i idol! NOT.
men jag hittade minsann en glaaansig fin jacka, sådan jag letat efter i åratal (okej månader) men aldrig hittat, och sen när man slutar leta, då hittar man den? vad är det med världen egentligen... eller med mig? allmän otur, och sedan tur i oturen..eller nått..

förövrigt så sitter jag och glassar medan tiden rullar ännu närmare elva, då rapporten ska vara inne och jag är inte färdig. glaaassiiigt! eller ska man kanske säga, bra plaaaneeering! men men, sommaren är snart här, inte läge att grina över spilld mjölk. inte för att den är spilld än, men om jag inte är klar innan elva blir det ett jäkla mjölkbad! HA HA... =S?

jag avrundar även denna dag med en fin liten rolig historia, som jag kommit på alldeles själv! (okej, jag ljög) den kommer från någon annan smart jävel... eller en jävligt korkad.. här kommer den iaf :

"Vilken blöt lampa du har! Jamen hallå, det är ju en SPOTLIGHT!"

/ yours only, spanki the planner

jäkla fb! jäkla brännboll! jäkla hell of a good time!

okej är det BARA JAG som har problem med Facebook?! börjar bli lite jädra irriterande, och jag har inte tid med att vara irriterad.. speciellt inte när man vill lägga upp roliga oldschool bilder som får folk att bli irriterade på mig, som jag förvisso själv inte skulle bli, för det har jag ju inte tid med..? hittade bland annat såna där bilder på "en dag i skolan i nian.." när man inte hade så mycket annat för sig än att fota när andré klipper i ett papper, andré har klippt klart, andré visar upp det som är kvar av pappret...? kul! eller njaae, kanske lite sorgligt också.. men men! glada gamla olds school bilder när man såg ut som en uppstoppad pingvin i clownkläder, ni kommer ihåg den tiden va?

förövrigt går det skit med att jobba med rapporten. så fort man sätter sig vid datorn hittar man alltid något roligt att göra. är det inte facebook (som verkar HATA mig just nu! men jag har inte tid att bli irriterad..) eller att kolla in fjolliga nya festbilder, så suktar helt plötsligt de där tråkiga spelen som man hittar på program-menyn.. Hjärter...Röj...Kungen... alla dessa spel, URTRÅKIGA, men ändå roligare än det skolarbete som man tänkt sig göra.. sjukt. men ren fakta.

förövrigt förlorade mitt lag idag på brännboll på idrotten (jag fattar inte ens varför jag berättar det här och riskerar att även förlora min värdighet någonstans på vägen, men here we go..!) men det finns ALLTID en rimlig förklaring till varför jag förlorar. och då är det INTE mitt fel.. ren sanning gott folk! pffaa..inte för att jag förlorar ofta dåra..? men Danne the lärare hade delat upp lagen jäkligt ojämt den här gången. No offence nu till mitt lag, men de flesta var ju såna som ser på idrott som att det skulle vara ett straff, som att bli piskad av två stora Arnold Schwarzenegger eller nått... och idrott är väl inte så farligt? jag spekulerar nästan att Danne the lärare gjorde det med flit, för att jävlas med mig. det känns så på något sätt som att han ryser till av lycka så fort det går dåligt för mig eller mitt lag, han bara står där och flinar mig upp i ansiktet när man säger att bollen var utanför eller att man inte alls vart bränd... skadeglädje. jag funtar på om hans smeknamn inte ska bli The skadeglädje numera istället...
fast okej, han gav mig ju faktiskt MVG i kursen. men det förtjänade jag! så det var ju min förtjänst! juste, The skadeglädje..!
okej, nu skrev jag ju otroligt långt om det här, som att jag skulle bry mig om att vi förlorade...så då avrunder vi det bara såhär: DET ANDRA LAGET FUSKADE! så.. nog om det.

förövrigt annars går livet bra.. inte för att någon frågade. men jag säger det iallafall..
för att avrunda ska jag berätta en liten rolig och fruktansvärd torr anekdot som min lillesyrra delade med sig av idag:

"Det var en gång en tjej som gick in i en affär. Receptionisten frågade henne vad hon letade efter. Då sa hon: Jag letar efter gardiner till min dator. Receptionisten rynkade på ögonbrynen och sa med nedsatt ton: Men man behöver väl inte gardiner till en dator...? Då svarade tjejen: Men döööh, jag har ju WINDOWS!"

/ spanki the winner

lite (jäkligt fula men...) coola bilder från Sandlake's baarty! ;)

image46

image47

image48

image49

jag tycker personligen att den sista bilden var BÄST på mig... vad tycker ni? HAH! xD

onåbar

jag saknar dig. jag insåg det nu, att jag har saknat dig hela tiden. och kommer alltid sakna dig. du smyger dig på mitt sinne och mitt hjärta lite då och då. och jag ryser till i hela kroppen. det känns inte bra. men samtidigt blir jag glad. det är helt sentimentalt.. oförklarligt. jag saknar dig. oändlig saknad... meningslös saknad. kalla det vad man vill. men hur som helst, jag saknar dig...


antoher day..

... in another time and place, maybe we will find each other again...
som jag sa, if its meant to be, its meant to be.

Hej hopp i vårsolen!
Äntligen lite fint väder igen, efter en väldigt trist och tråkig vecka av moln och frusen luft.
igår var det poolparty, igen! fifan vad skoj.. :) eller?
det började med att vi var en massa hemma hos Hjälten, och skulle grilla och kröka. det gick även ett rykte om att vi skulle få bada i hans nybyggda jacuzzi. men det förblev ett rykte, tyvärr. så man såg fram emot en trevlig middag och umgänge, men vips! från ingenstans började en viss människa picka och droppa kommentarer mot en som inte var okej. det förstörde liksom humöret lite. speciellt när man inte har förtjänat sådana kommentarer. men nog om det, det skulle inte få förstöra min kväll, icke!
så sen separerade vi i två grupper, några drog till stefan, och några skulle med på poolparty. alltså, vad väljer man helst..? att sitta hemma i någons rum typ sju stycken, eller att parta med nya människor och dessutom få passa på att leka i poolen..? Jo, mitt val var iaf enkelt.
tråkigt nog vart det lite disbyter, men med alkohol i blodet förstoras alltid allting upp från småpotatis till bakpotatis.. oj, vilken metafor! ..?
jag, carro, tony och barbadosjocke (skämt åsido jocke! ;P) drog till sandsjö, och där var det baarty. jag hade askul och socialiserade mig, tony vart jättepackad, jocke surade över en försvunnen öl, och carro däckade lite här och var.. :D wiie, inget party utan sånt, right? och för en gångs skull var det INTE jag som skämde ut mig ;) YES!

undrar hur det blir ikväll. nämligen blivit bjuden av Hannah att komma på fest i tumba med en massa uppsala boys och hunks, så det tackar man väl inte nej till, såvida man inte är en inkompitent idiot..? aja, ska röra mig mot Karlsson på taket snart.

ha det göttgött!


/spanki

varma popcorn.

varför är man aldrig nöjd med det man har?
en brunett vill bli blondin, en krullhårig vill ha platt hår.
den tjocka vill gå ner, och den spinkiga vill gå upp i vikt.
en blek person vill bli brun, medan en mörk person mest ser det som nackdel.
samma sak om man sitter på en lektion i skolan, och så har personen bredvid dig en tryckpenna medan du bara har en ful vässpenna, och personen sitter och trycker på pennan, upp och ner, ner och upp, och du bara önskar att du hade en tryckpenna så att du kunde göra samma sak..?

Aah, typiskt oss människor. vi är aldrig nöjda med någonting. Folk plastikopererar sig för att få större bröst eller rakare näsa, men när ska dom fatta? Man hittar bara ännu ett fel man vill laga igen ändå, och så sitter man där helt pank men med nya stora bröst som inte ens vart perfekta..YES! ...?
Vi spenderar så mycket tid att bara klaga över oss själva, finns det ens någon där ute som vaknar upp en morgon och ser sig själv i spegeln och tänker... Fan, vad SNYGG jag var idag! ...? knappast. eller jo okej, EN.
ja, sitter man där med kalla popcorn så tänkar man bara på dom där varma popcornen, den goda smaken när dom är varma och mjuka. den där smaken som nästan är för god för att få smaka. Lite förbjuden nästan.. Fan för kalla popcorn...

men det är ändå konstigt, för hur skulle vi reagera om vi mötte en person som verkligen är nöjd med sig själv? Ja, skulle vi inte då tänka att: Jamen vadå, vad är det som är så himlans perfekt på dig? Du borde ju inte direkt vara helt nöjd med allt på dig, eller? jag kan hitta mycket på dig som inte är så vackert, till exempel dina fötter, dina...blabla.. Ja, Fan för kalla popcorn..

men sen är det ju så, att hur tolkar vi hur det är att vara nöjd med sig själv? att vara nöjd med sig själv, då måste man se ut som barbie och ken, eller? är det okej att vara nöjd då?
Att vara nöjd, är det att inte ha några fel, varken kroppen eller sinnet?
Att vara nöjd, är det när man vågar vika ut sig och visa hela sin kropp för vilt främmande människor?
Att vara nöjd, är det när man mår bra?
Ja ingen vet väl vad som är rätt eller fel.. men för mig, att vara NÖJD... det är att vakna upp och ställa sig framför spegeln, och MÅ BRA. gilla det man ser. utstråla självsäkerhet och glädje. och veta att, även om man inte är helt perfekt, även om man kanske har lite lovehandles vid midjan eller för stora fötter, så accepteras man utmärkt iallafall. man mår bra av att vara den man är. och vill inte byta det mot något annat...

så, FAN för kalla popcorn, släng dom och poppa nya, varma, goda popcorn... :)

image45


/spanki

dont talk, dont look, just listen


http://youtube.com/watch?v=dKGBjWSFXy8


image44

gudvadjagharsocialiseratmigidag

ja tänka sig, hur mycket människor man ändå träffar på en och samma dag? det är helt sjukt vilken summa om man räknar ihop alla. och det är ju ändå bara en torsdag, inge party eller så.. men det finns iofs ändå mer chans att man träffar folk man känner i skolan, än på typ krogen :P
finlurligt nog ska jag försöka summera allt idag och se vilka jag träffat xD (och då räknar jag dom jag pratat med, itne sett) wiie, vilket liv jag måste ha..?

Morgon, vaknar. min Lillesyrra kommer in och hämtar telefonen. ner, vid frukost. träffar Sanna.
går till bussen, titta där står Patrik, trevligt.
när vi går av bussen ser man också Adde och Munk som är påväg till skolan.
väl vid plugget (oj nu blir det tufft att hänga med, och komma ihåg :P) så går jag in, upp till klassrummet där vi har nationella prov. där sitter Hela min klass och Ann, förutom joy, emelie, tessi, carro, alex. provet börjar, suck och stön.

när det är klart går jag ut, ser Alvaro som står borta och finular vid expen. en trevlig pratstund blev det med han och Carro. sen in på prov igen. FÄRDIG, ner till matsalen. där är den första jag träffar, John och Ronnie. prata prata prata. sen in i matsalen (pust o stön) där jag möter Matte och Munk(igen). Pratar med dom. Nickar hej till T-Nord. Sen kmr Wallentin förbi, nickar igen. Ner mittemot mig hoppar en Charlotte ner och berättar hur dåligt det gick på eng nationella. Jag säger även hej till hennes pojkvän, Adrian. Matte sitter och flinar åt nyheten jag pratar om. Sen skuttar jag och charlotte fram till Annicka och Isabelle och står och skvallrar, flinar och planerar planer inför helgen. Jag ser lille John gå förbi, hälsar. Fram kommer Emelie, Tessi och Carro, hinner knappt säga något innan dom sticker igen.

sen sticker jag och charlotte, virrar runt på trean, säger hej till Ellan och Anneli. Sen ner till charlottes skåp, hämtar hennes jacka, förbi går Hannah som jag ej känner så väl, men hälsar ändå artigt. Ner till donken. Kaffe kaffe kaffe, mums! vi sätter oss ner, och sen kmr Mia som hade tänkt svulla, vi småpratar lite allmänt.
När jag går sedan mot nästa lektion, retoriken, så sitter det några från min klass som jag redan nämnt. väl vid retoriken, finner man Ahnaf, Safi och några random från klassen och Monika, vår lärare. jag pratar med någon Random om att det är stängt i bibblan idag. sen är jag artig och kommer med några kakor till de Två Bibblotekarna.
efter lektionen så drar man mot bussen. ser inga som man känner, hem med bussen, ingen man känner, och nu sitter jag här i ensamheten ;)

haha. tvvi vad långt och trist jag skrev nu. DAGS ATT RÄKNA.

om jag räknat helt rätt träffade och pratade jag idag med 57 st (med undantag för de få jag glömt bort :P)
och med tanke på att den här dagen bara bestått av eng nationella och retorik, så har jag träffat många :)

nu har jag varit boring, mer roligt kmr snart xD spanki


bb

jag saknar dig. tänker på dig. vill att du ska veta vad du betyder för mig. men vågar jag? varför är jag rädd? jag har inget att förlora på att försöka. jag vet att jag kan. jag vet att jag älskar dig. och jag hoppas du vet det med. du har varit min äldsta och bästa vän. och vare sig du vill det eller inte, så kommer det Alltid att vara så...

are you out of reach?


damn.

så fort sommaren kommer försvinner mina inlägg, och i samma takt mina trogna läsare. sheet..
här kommer iaf en liten repris av helgens festligheter:

Fredag:
vi i musikalen samlades vid fyra för att fira "den sista måltiden...". nejfan skoja, men det kändes rätt tungt ändå. sista gången vi alla var tillsammans, the big family.
det blev buffé som Alvaros farsa gjort, och en massa skratt och tårar. så cool som jag är hade vi kommit fram till att jag skulle koka ihop en dikt som handlade om detta ett års äventyr vi varit med om. kling kling, i glaset. alla tystnade. duudooom... nej skoja. sen samlade jag mitt mod och började läsa, med RIM! jag ÄR cool! ;) ingen kunde riktigt hålla tårarna, sorgligt. sen kom "Jenny gick på toa imorse..!" och stämningen blev betydligt bättre! xD
fram med tårtan, fram med presenterna! måste ju bara kommentera den grymt coola badankan som Hasse a.k.a OstOscar fick av oss. "Im to sexy for my DUCK"..! haha! vem garvar inte, liksom...?
efter alltihop tog vi en grym promenad ner till...Falken? vafan? aja, där hamnade vi, och i rätt sällskap gott folk, så kan det bli en NAJS kväll, yep! okejdå, med lite alkohol i blodet kan det bli en KANON kväll.. eller hur Anna SKÖN? ;)
blir man bjuden på shots och drinkar, tom en ros (?) av bartendern, då har man lyckats...eller? :)
hamnade på efterfest, jadu någonstans i huddinge c, sen hem och sleepa. en lyckad kväll, to say the least.

Lördag:
Yes, the BAKISday! skinande sol ute, men jag låg inne i min säng i princip hela dagen, suck. men jag hade iaf något att se fram emot. POOLPARTY! xD wiiie! jag drog med ultrafart (eller ja, bussfart) hem till carro emelie och tess. sen av det bar, i emelies bil, men 80tals disco musik? WOOHOO.
"SANDSJÖ SANDSJÖ!" här var det party. och mer skulle det bli! ;) de andra tjejerna bestämde sig att dom var för coola för att stanna innan partyt börjat :P så dom drog, och jag drog.. nej skoja. jag drog för att hämta JOY! wie! sen var det verkligen party. partydrinkar, partymood, partykläder och partyPOOL! vad mer behöver man liksom? Mjo, en sur Gurka kanske?.. han ba drog. men Joy sura ej, här var det BARTY! barty barty... Håkan det heter inte barty, det heter Party.. jag sa ju det, baaartyy...
när alla var tillräckligt onyktra var poolen i centrum, och alla got naked and jumped in the pool! HAHA, you wish! nej, vi tråkiga svenskar bytte om til mini kini, och in i poolen. Belli därimot valde att skutta i med kläderna på..? ;P CRAZY! ja, crazy night.. och jag nämner inte de två filurerna som låste in sig på toa, i duschens heta värld.. mohaha!

peace out, så hörs vi! spanki


soon to be...

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

för dig♥


Hej hopp i vårvädret!

guud nu börjar det kännas som en riktigt vår, KUL!
därmed mindre data, mer ute, så sorry mina trogna läsare, men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera! :)
måste berätta lite om långhelgen som nu passerat. gud vad skojs man har haft! xD

Onsdag:
valborg, valborg! wiie! :) vi skulle egentligen ha grillat hos Jossan i tumba, men det slutade med att jag och Amanda åt en god middag hemma hos mig, för att sen dra vidare till Tessi och kröka på (ASTI ASTI! ;D) och sen bar det av till Peter Kock (där det skulle vara fest?! :s) men när vi kom dit, FLOPP, två pers, WHAT? så det blev ett till stopp på krökställe, och en massa guitar hero, sen drog vi in på krogen och shakade ass :) skoj skoj. hemresan var dock jääkligt krånglig :P äsch, valborg, vem bryr sig xD

Torsdag:
jag cattis och tony satte oss i bilen och drog till Dalarö, gud vad skönt att ta det lugnt, bakis och seg som man var från dagen innan, och bara ha myskväll på landet med monopol och massa popcorn :) mums!

Fredag:
Jag trodde det skulle bli en chillkväll med Olle, men icke icke.. av mot carro där ett födelsedagsbarn väntade, nämligen Louise, 18 wiie! även karlsson, tess, niklas, jocke och jimmy tittade förbi. vi åt god mat, grillade (eller alla andra grillade och min jävla kyckling som vägrade tina, hamnade i pannan, men MINST lika god! ;D) och krökade innan vi drog in till 360 och röjde satan. gud vad vi sjöng KARAOKE! min favorit! ;) summer lovin, had me a blast...damdidam.. sen efter 12 cheeseburgare, 6 pommes och 3 kaffe (PAAHA! nejnej, jag käkade inte det själv, delade med fem andra, no worries nu!) drog jag till Olle och slagga.

Lördag:
Fabbi gullet, hade fest! oh vad mysigt hon och brorsan hade gjort det, utomhus med lampor och stolar och skit, jättecoolt. socialiserade mig folket, körde lite "Jag har aldrig..." och sen av förvåning kom även Callmar och Sandsjö dit, ;) vid tolv drog vi rätt många till Holken där en lokalmaskeradfest hade anordnats. syrran och tony var VIKINGAR! hahaha! :P sen hämtade John mig, så sov jag hos honom. :)

trevlig trevlig helg. really :) nu väntas en helvetesvecka med massa plugg, tvii! :(

STAY GEEKY! spanki

RSS 2.0