and efter fucking regning promenad på Lida...

... bar det av mot lite shopping in the cityy ;D var där med Åbis och Joy. vi var genomsega hela bunten, så det blev att man gick som zombies genom mängden av pigga människor.
Kan köra en liten rewiev av det vi fina flickor köpte :) =
Joy: T-shirt med tryck
Åbis: Jeans, halsduk, hårfärg
ANKI: t-shirt med tryck, svarta brallor, partyväska, halsband, örhängen, highlight slingningsfärg

som vanligt är det Jag som köpt mest! :P men men, jag älskar nya grejer, får en att må så bra på något sätt. :)
imorgon blir det av till Joy i Tyresö för omväxlings skull, och parta lite med nytt spännande folk! :) roligt.. hon har tjatat om det hela veckan nu, lite över"ivrig" om jag får säga det. haha.. och så ringde dom från jobbet idag, och jag ska jobba nu söndag. suuuuck! trodde jag skulle få en hel ledig helg :s aja.. får ha kul på fredag iaf! :D

ROCK ON! spanki


pssst, kolla hit...

Nu har ännu en helg gått, fort gick den också. Var inte ledig en sekund, det hände saker hela tiden, plus att jag jobbade lördag söndag.
Nu var det ett tag sen man skrev. Denna helg letar jag efter lite nya äventyr, kanske i Tyresö? :D Är inte så förtjust i Huddinge om jag ska vara ärlig, för alla är som små jäkla skvallerbyttor, lever för skitsnack, så fort något händer, så vet alla det efter en dag. Blir så trött, vill bort någonstans där man kan få leva utan att alla vet om vad man gör varenda sekund. Svårt?
Och nu är jag SÅÅ trött på Dig! vad fan ger dig rätten att snoka i mitt privatliv, lägga dig i som du så fruktansvärt mycket gjort, när jag knappt ens känner dig?! Jag fattar inte din tankebana, och hur jäkla långt du går med saker. du säger att, Nej det här, nej det är ingenting.. ändå så beter du dig som att du bryr dig som fan, och att det visst tydligen är hela världen! Jag tyckte du verkade som en trevlig person, men nu vettefan.. Om du inte förklarar ditt beteende för mig, som jag tycker du är skyldig mig, MINST, så skiter jag i det.. då orkar jag inte.

Snälla människa, vad håller du på med?

men men, jag är happy ändå! :) ROCK ON! spanki


JAG SÄGER BARA:

http://youtube.com/watch?v=3P12aqVeZkQ

JAG KOMMER ALDRIG SLUTA ÄLSKA DEN HÄR LÅTEN! lyssna på budskapet i texten, känslan, hans röst.
LOVE IT!

fullt up yup!

här har det varit fulligång de senaste två trevliga kalla dagar :) igår så kom kära Anna hem till mig och vi bakade scones och drack varm choklad med grädde. kollade på ett avsnitt av One tree hill, sen utmanade hon mig i en omgång av Trivial Persuit, där jag såklart vann ganska stort över denna oallmänbildade tjejen ;) haha.
sen på kvällen drog jag hem till min gangsta Matte och vi skulle kolla en rulle. men lite smått oteknisk som han är, fick han inte igång dvdn, vilket var ganska roligt underhållande för mig! ;) men till slut kollade vi iaf på The whole nine yards, och sedan of course lite Scrubs!
och idag, så blev det av på morgon in till stan för att möta Fabbi, vi skulle nämligen på muskelträningspassSats. och kan säga,. det var grymt! :) speciellt den gamla tanten i leoparddress, som Fabbi så vilt trodde var vår tränare för dagen, och ställde en masas frågor till! =P sen efter ett skönt pass, så åt vi på Taco bar, och sedan drog vi till Liljeholmen för att säga hej till kära Niklas och Markus. ;) direkt från Alvik (ja vad sjutton gjorde vi i alvik undrar ni säkert nu, men vi tog en omväg för att få lite mer tid med dessa pojkar, vad gör man inte för sina vänner :D ) så åkte vi till Musikalen i skolan.. nu är jag hemma, ikväll blir det mig själv, bara mig själv.. skönt det med! =)

ROCK ON! spanki

and so now i stop...

...care about anything that got to do with you really...
det är nästan roligt hur fel man kan ha om människor ibland alltså. jag trodde du var något utöver det vanliga.. och det visade det sig att du var också, fast på fel sätt! så du satt där och ljög mig rakt upp i ansiktet. och jag TRODDE PÅ DIG! hur fan dum man nu får bli. nu känns du så falsk, så jag orkar inte bry mig mer. som jag kämpat för att vi ska ha kvar kontakten, men du slutade bry dig redan för väääldigt länge sen, och det borde jag anat. men Föööörlåååt mig för att jag var optimistisk när det gällde dig. lovar, det ska Inte hända igen! Du sa att du inte ville såra mig, men big news pal, det har du faktiskt gjort. så adjö, goodbye, see you later, verkligen inte!

iaf, helgen har varit stressig minst sagt. jobbat lör /sön. :s så jädra trist! men var på tjejmiddag hos Joy i fredags, vilket var skoj! :) lyckat, om man bortser från hur det slutade. vi var hos henne först och åt, sen drog vi till Söder i ngn 245 kvadratm lägenhet, hos jäävligt dryga typ 22åringar, ingen större hit! så efter tio minuter tog vi våra grejer, och drog till Huddinge ist till ohlsson. Resan dit var ganska komisk! vi missade bussen från stuvsta precis, så jag bestämde att vi skulle Gå dit, men visste inte riktigt hur man gick, så fäljde busstationerna :P sen kmr vi till Ågestavägen, och fryser sönder, så vi får skjuts av en skön kille, men åker åt helt fel håll, så han får vända, och köra omkring, även fast han skulle åt helt fel håll än vi. skitgulligt, han var ett bra exempel på att det finns goda människor i vårt samhälle! :) till slut, kom vi fram till björkängshallen! haha, jaa jag har bott i Huddinge i hela mitt liv, men fan har världens sämsta lokalsinne, okay?! var där ett tag, minglade med gott folk :) sen hemåt. somna tre, skulle upp sju o jobba, ingen direkt hit det heller! men men ;)
nu i helgen är jag ledig, så jag förväntar mig massa festande komma rullande mot mig, tack! ;D

ROCK ON! spanki


yesternow..

ännu en dag har passerat, och nu sitter jag här igen med mina tankar, och allt som bara flyger omkring i mitt huvud. när ska jag någonsin sluta tänka såhär mkt? det kan ju inte vara nyttigt? men isf så lättar jag ju lite på trycket genom att skriva här :)
jag pratade idag med diana om kärlek. hur mångsidig den är. Hur den kan skifta så otroligt mkt från att vara underbar till förjävlig. hon är ju såklart uppöveröronen förälskad i sin jäkla stenbom, och nu är han utomlands, och för första gången är hon utan honom i typ mer än två dar.. Shit! :P men sån är kärleken, man vill spendera varenda minut med den man älskar... fuck, blir ju ganska så deprimerad av att skriva den här skiten nu, eller vadå?
vill vi inte alla ha någon att gosa med nu när det lider mot mörkare och kallare tider? eller har jag fel?
jag är fan jäkligt orolig för att jag inte kmr bli sådär kär igen, som jag en gång var. att det lär bli svårt att hitta någon som verkligen får mig att bara sakna personen efter en minut ifrån den, som får mig att vilja springa tusen mil bara för att se den, som får mig att må bättre än alla andra... det känns rätt surrealistiskt om jag ska vara ärlig.

det kanske är därför det blev som det blev för ett tag sen?.. för att jag helt enkelt inte trodde att det kunde gå..
men en sak är säker, och det är att så länge jag tänker såhär, och känner såhär, så kommer det ju defintivt inte underlätta med att hitta någon som får mig att vilja älska som aldrig förr igen..
Nej, deep shit.. jag är fan för trött för att veta ens vad jag babblar om! så..

ROCK ON! nighty night spanki

on my way... to bed

var bara tvungen att tillägga lite roligt här :) en ny HITLÅT enligt mig själv, som är fan den skönaste låten på länge, ch definitivt får en spralligt glad för att den får en att tänka på grymmaste barnfilmen: ICE AGE! ;D
HAHA LYSSNA PÅ DET HÄR:

http://www.youtube.com/watch?v=rDdokE1rAMw

I would like to reach out my hand
who may see you
who may tell you to run
you know what they say about the young
Well pick me up with golden hand
who may see you
who may tell you to run
you know what they say about the young

Well I would like to hold my little hand
How we will run we will
How we will crawl we will

Well I would like to hold my little hand
How we will run we will
How we will crawl

Send me on my way

nattgrubbel...

Jag pratade med min käre Joy idag, om hur stressigt det kan vara i livet ibland. Jag kan inte sätta mig in i hur förjävligt stressigt hon har det, men jag kan nästan förstå. Hon får inte en ledig stund. Men konstigt, hon lever ungefär två olika liv. Ett här i Huddinge, och ett i Tyresö. Jag vill inte att det ska bli så för henne att hon sliter ut sig själv så mkt att hon en dag kolappsar. usch nej, lilla vännen, du får ta och prioritera lite vad du känner att du vill mest, som dina päron så klokt säger! :)
själv känner jag också att det är stressigt att hinna med allt. finns så mkt folk jag skulle vilja träffa! har tänkt mycket på mitt "gamla liv" i lilla pluttiga balingsnässkolan. där var det som en stor familj för mig. jag saknar nästan varenda en, även om jag inte umgicks med exakt Alla så jättebra. tråkigt hur många man förlorar på vägen, som har betytt så starkt för en. jag fattar inte riktigt hur det ens går till? om man tycker om någon, varför håller man inte kvar den då? det där är något jag alltid kommer undra över... trist! :(

Till alla er som är borta, men INTE bortglömda: en underbart fin låt...
http://www.youtube.com/watch?v=g3C7DECI0jU

How many special people change
How many lives are living strange

ROCK ON!
spanki

OJ OJ OJ---

...nu var det ett tag sen man blogga. har inte känt det där suget efter datorn riktigt. sen har man ju en lillesyrra som nu har fixat msn, "WOW", och helt occuperat datorn med sina onödigt många smileys och grejer i en och samma mening. suck!
Iaf... helgen har varit Dööööötråkig för jag har bara jobbat jobbat... sen nu ringde min chef idag och frågade om jag även kunde jobba denna helg.. så SUUCK igen, vad ska man säga, om inte Ja Okej. så nu blir det ännu en meningslös helg. Bra början på veckan.
Sen ringde en snubbe från Sats idag, helt bara sådär! haha jag hade helt oseriöst varit med och skrivit in mig med i någon tävling, vann inte, men fick ett gratis träningspass med en polare. Så nu på onsdag ska jag och Fabbi dra in och köra gruppträning Bodypump! haha ;D hoppas på hunks där! ;)

Känner att det börjar bli sådana tider för mkt tankar och funderingar, nu när vintermörkret börjar komma.. suck för tredje gången..
men men...

ROCK ON! spanki

RSS 2.0