vaseline,dåligt humör och psykklass...

DAGENS +... tack för ditt sms igår kväll! det värmde...
DAGENS -... tack så jävla mycket för det där brevet jag fick igår! äckel!

nu sitter man här i skolan, och det suger pung! Inte ens att vi håller på med psykoterapi som intresserar mig som fan, kan få mig på bra humör! jag är trött på den här himla bergochdalbanan till liv, när ska jag få en skön grund så att jag kan kliva ner lugnt på jorden ibland? just nu känns det bara som att jag är en vilsen heliumballong som mot alla odds försöker komma ner från himlen, men det är masas starka vindar som sveper iväg mig från mitt mål hela tiden... (jäkla poetisk man blev nu också..)...fuck! läraren kmr!

CIAO! spanki

cafe

enbart för dina ögon

Det finns så mycket jag vill säga till dig, men det är inte mycket som har någon mening. inte mycket som gör det bättre för dig att förstå. För de saker jag känner och tänker sätter sig bra i mitt huvud, men nästan omöjliga att förklara.
Jag vet att du tycker att du förtjänar en bra förklaring till allt detta. Fan så mycket lättare det hade varit om du kunde hoppa in i min hjärna, för då skulle du se att det inte alls är DITT fel. det är MITT fel. det är JAG som är problemet här.
Jag vill inte att du ska känna någon som helst skuld till det som hänt, du kunde inte bete dig på ett bättre sätt än du gjort.
Visst har du sagt saker under loppets gång som inte är de mest positiva, men vems fel är det då? då var det ju på grund utav saker jag gjort, och med all rätt har du reagerat på det sättet då. Jag är bara så förvirrad. Mitt liv är inte det lättaste just nu. kanske låter som den sämsta ursäkter någonsin, men som sagt, jag önskar du kunde förstå mig.
Jag vet att de mesta besluten jag gjort, har styrts av mina tankar... jag tänker alldeles för mycket på vad som skulle kunna hända, vrider och vänder på alla sätt i mitt huvud, för att se till så att jag skyddar mig själv från att bli sårad. och hur underbar en person än är, så blir det svårt att komma förbi den höga muren som finns, som finns till för att jag inte ska kunna må dåligt. och se hur det blivit nu. nej INTE FAN mår jag bra utav detta iaf!
om jag bara hade satsat helhjärtat och slutat tänkt så mycket, så hade det här säkert fungerat. och det gör så ont att veta det. så sjuukt ont! det var aldrig min mening att försöka såra dig, och jag vet att jag inte är din favoritperson just nu. du tänker säkert hemska tankar om mig, för att övertala dig själv, så att du ska må bättre.
och jag klandrar dig inte. jag vill bara att du ska må bra igen, för det där samtalet mellan oss var bland det värsta jag varit med om. att höra dig... sådär.. sådär när man vet att man stuckit en kniv i någons hjärta ungefär. Jag vill Aldrig uppleva det igen. Och vill Aldrig att du ska behöva uppleva det igen heller.
Patetiskt när jag tänker efter, att jag sitter här och mår dåligt, när det är DIG det är synd om. Man kan ju tro att det är jag som är DU, men grejen är bara den att jag HATAR att veta att jag gjort någon illa. bara tanken av det gör mig illamående. jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vet iaf en sak...
och det är att jag önskar med allt jag har att du någon gång i framtiden är villig att förlåta mig och kunna prata med mig igen. kanske sätta oss på en gunga och försvinna från jorden ett tag?

/ Annika

sorg, depp och potatisbullar...

jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att få hela situationen att bli bättre. men jag ser ingen utväg. det enda det känns som att jag kan hjälpa dig med är att hålla mig undan bara. så att du glömmer mig. men jag vill inte det. jag vet vad alla dina vänner tycker om mig, men det skiter jag i. dom vet inte ett skit om mig, vad jag känner och tänker, så finns inget att döma. jag hoppas bara att du lyssnar till dig själv, och inte låter andra sluka upp dig med deras tankar. JAG VILLE INTE ATT DET SKULLE BLI SÅHÄR. och hoppas att du litar på det. jag vill att du ska lova mig att du litar på det. jag hoppas bara att någon gång i framtiden, du har det i hjärtat att kunna förlåta mig, så att jag kmr kunna ha dig i mitt liv igen...

DAGENS +... fick reda på att du kanske kmr till Sthlm nästa vecka! :D
DAGENS STORA -... HEATH LEDGER ÄR DÖD. fyfan, vad det är orättvist! svårt att förstå att våra allas ögonsten från "10 orsaker att hata dig" inte finns längre. världen är hemsk!

STAY STRONG! spanki

heath

HURT...

jag vet att du hatar mig. men jag vet en som hatar mig ännu mer... och hon heter Annika Sandqvist... :'(

skåning, singstar och kramkalas...

DAGENS +... jag ÄGDE min söta lilla Joy på brottning idag! ;)
DAGENS -... du tynger ner mig fruktansvärt mycket...

Nämen tjenare tjenare!
Nu är det ännu en ny vecka, och som vanligt har det hänt en väldans massa saker. Finns tyvärr inte så mycket som jag har så stor lust att gå in på, eftersom helgen innehöll både pinsamma och jobbiga situationer, som jag helst håller för mig själv, och dess inblandade.
Jag vet inte vad jag håller på med.. känner mig som världens hemskaste människa just nu. jag kan inte hålla på och fortsätta såhär. Som en mycket klok person sa: "Du kommer bli uppäten om du fortsätter såhär". Jag vet att jag måste ta tag i det här nu, och bestämma mig.
Jag ville inte att det skulle bli såhär, vet inte ens hur det blev det.. men nu känns det liksom så långt borta. jag kan inte ha kontroll över det längre, så nu får jag bara gå på hur det känns inom mig. så...

Jag har bestämt mig nu.

GET FREAKY! spanki


brändskador och kallbastu...

DAGENS -... min hud har numera övergått till att börja försvinna från min kropp, eller med andra ord: flagnar... :/
DAGENS +... lite guitarHero lindrar alltid ett dåligt humör :)

kanske ska börja med att sammanfatta min kära helg... i fredags så var jag hemma och tog det heellugnt, jobbade hela lördagen, och syrran och Tony kom förbi för att snylta gratisfika, men som kompensation fick jag sedan skjuts hemåt. hämtade upp älskade Joy vid högdalen och drog hemåt. Sen satt man i jädra massa timmar för att locka Joys vääääldigt tjocka och vääääldigt långa hår, så att hon skulle bli vacker inför kvällen (eller kanske ska säga: meer vacker inför kvällen..) och för mig blev det av att platta håret ist, så vi gjorde en liten reversch (stavas sådär? :S) där ;).. sen efter många om och men och ombyten så drog vi ner till centrum och mötte upp några smeeekare.. Ja alltså, några personer som går i smek. Fan, samhälle ekonomi.. SÅ.. sen kom vi till ja, gud vet vart, typ vårby och till en stor villa på fest. Mest smekare och sjödalare där måste jag säga.. om inte sjödalare only med smekarna inkluderat? Vi körde ölspelet (där vi smart lurade olsson och thomas, söp dom under bordet), försökte köra lite tequila-wannabe race med våra groggar (tack vare isabelle), och sen var det som det brukar vara ibland: singstar.-fyllesång, tjafs, prat, garv, sitta i en kall bastu med kläderna på, någon som känner igen sig?
Fick skjuts typ sex pers av thomas snälle fader, och väl hemma somna man på en röd.. dagen efter var inte helt på topp, lite Pirates 3 och sen firade lillsyrran. sluuut.
oh, vilken sammanfatting du fick ihop där allt! PPPFFT!

jaja, veckan har varit seg och trist.. men något kul händer alltid i mitt spännande och späckade liv!
så stay tight!

ROCK 'N ROLL! er spanki

Dagens special tack!

Numera tänkte jag införa en återkommande inledning vid varje bloggande: DAGENS + & DAGENS - !
so here we go!
DAGENS +... det är Fredag, nu inleds helgen! :D
DAGENS -... jag kan knappt röra mig, efter att spenderat lite tid i solariumet i förrgårr! :/ (här kommer folkets garv-attacker! men jag bjuder på den..)

Idag vaknar två brudar i två sängar. Den ena vaknar inte ensam. Den andra är JAG. Jo, ni hörde rätt! Det är ju en kanon början på dagen att vakna och bli påmind om hur tragiskt ensam man är, när man ser sin storesyster ligga och gulla med hennes sovande man. Dont you just löööööv that? HRRRLMM...
Men sen å andra sidan, för att få till en liten positiv vändning, så var det inte jag som igår natt hade problem med att min man tog upp all plats i sängen. Så lite njutning fick man allt av att höra dom ligga och tjafsa onödigt tjafs om vem som tog upp mest plats, eller vem som hade mest täcke, medans jag låg där i min säng, och fick hur mycket plats och täcke som jag ville! HA! right back at ya! ;)
Jaja, nog om allt trams och flams... idag är en annan dag, och om jag inte har helt fel så är det nog dags att välkomna den dagen snart, och börja klä på sig och sådant. Inte för att jag ser fram emot att ta på mig kläder som endast kommer såra min numera ömtåliga solbrända kropp.. men men, icke klaga!
God fortsättning på underbara(?) Fredagen!

Rocking Stocking! spanki


"EN RIKTIG KILLTJUSARE"...

...om jag minns rätt var det just det jag fick höra att jag var under lunchen igår? Skäms på er! jag är ingen killtjusare! javisst, jag råkar dregla efter varenda snygga kille jag ser, skapa fantasier som endast stannar i hjärnan, droppar kommentarer om hur snygg någons rumpa är på en skala lite då och då, snackar om någon ny som jag blivit hemligt förälskad i varje vecka, men VA? it doesnt make me a killtjusare, now does it? ;)
Förstår inte vad folk får sådant ifrån? Fast det är ju helt klart bättre än att bli kallad tjejtjusare, så vem är jag och klaga?

När man får höra en sådan sak, undra då vad folk säger om en mer? Att jag är konstig? Mjovars, inga kommentarer. Att jag är pinsam? Aah, men tacka fan för att jag inte är som mami iaf! Att jag är tråkig? NEJ STOPP! där går gränsen, jag är ju grymt rolig! eller? FAN, nu fick ni mig att tvivla på min självinsikt! (vänder mig om och frågar lillesyrran, "Är jag rolig?" Hon säger "JO det är du väl?" och går upp för trappan. Jag tar det som att hon skulle dö av skratt om jag berättade den roliga historien om de två grodorna, vänder mig om mot datorn igen, och är nöjd :D) Ja, jag är rolig!

Undrar hur många som kommer att läsa det här nu, pga av det jobbigt jobbiga som går på tv just nu.. "Victorias Secret Fashion Show".. spy, blä, usch! (KOM OCH FÅ MIG ATT KÄNNA MIG ÄNNU TJOCKARE OCH FULARE ÄN NÅGONSIN LIKSOM!)
Nej, bara därför ska jag visa ett klipp från Youtube för mig själv och alla er andra tjejer där ute som vill må bättre under dessa tider :)
http://youtube.com/watch?v=fLsBLFT_2BI

Kram Kram till er alla! spanki

det går fort när man har roligt...

...och vips! välkommen till stockholmarnas år, nämligen 08! (och nu tänker ni, GOSH så snitsig denna donna var nudå, försöker allt få till det!) jo, man gör sitt bästa!

Med all den raska farten så var plötsligt all julkänsla förbi, om det ens fanns någon i år? :/
Iaf, så har jag för en gångs skull tillräckligt med meningslös tid som jag nu väljer att spendera vid datorn en tisdagsnatt, även kallad Nyårdagen. (eller BAKISdagen, någon?) så tänkte att jag kunde berätta om min mysiga dag/afton jag hade igår!

Den började med att man vaknade med en mobil som vibrerade till rakt bredvid huvet, och spelade upp en klassisk sommarlåt (call me a geek men det var "Du ska veta att jag saknar dig" Tomas Ledin), som för en liten sekund fick mig att tro att det var sommar, tills man klarna till och tittade ut genom fönstret. klockan var halv tio, mina päron trodde jag hade någon skruv lös när jag kom ner till köket, då jag aldrig går upp före elva annars. Men vad offrar man inte för att kunna se snygg ut på nyår? så det var bara direkt in till stan med skånebruden min och jaga efter något sexigt plagg.

väl inne trodde man att det skulle vara äckligt stora folkmassor, men tydligen hade stockholmsfolket för en gångs skull planerat i förväg i år! congratulations! men dock gav mig lite ångest, för det fanns inte så stort urval av kläder kvar till min fördel. jag kunde ju glömma en KAAAPPAAAOOHklänning iaf, så fick sikta lite lägre.

det blev till åhléns först, som alltid, (man vet att man inte kmr hitta något speciellt där, men ändå så envisas ens överjag med det!) sen i andra tråkiga vanliga affärer. till slut blev det tillbaka till åhléns igen (??!!!) och där på Kookai köpte jag som en tunikatröja, svart med glansigt mönster. skitfin!

vi fixade dricka av gulliga Peter Kock, sen hemåt, totalt seg i hela kroppen (fan, tagga till!) och därhemma väntade sen en och en halv timmas hårfixning (JA, ni hörde rätt!)

lite halvt panikslagen så fnula jag runt i huset och letade något att ha på mig till dagens köp, och det fick bli ett par shorts med snygga strumpbyxor till och pumps!

Sen hämtade amanda upp mig och det blev ett litet äventyr innan vi kom till patrik för att förfesta. Där fann vi Putte, Danne, Adde, Matte, Jocke, Micke, och Malin. (mjoo, kort om flicks, men inte mig emot! ;) ) efter några rundor ölspelet och lite telefonsamtal bar det av mot Bandhagen på fest.

på vägen dit får Jocke för sig att börja smälla raketer på tunnelbanestationen, och så slutar det med att han tävlar med två turkar om vem som har grymmast smällare. Jocke vann (mjaa, enligt han själv iaf)
väl framme var det röj och man gjorde ett tappert försök att hälsa vänligt till folk, men vissa människor saknar bara hyfs!

Mycket partande och ringande i telefonen, och killarna satte sig inte en gång vid bordet utan att spilla minst hälften av all dricka som stod på bordet! vi ska inte tala om mattes vita jeans, som till slut blev SVARTA och RÖDA! haha!
vid tolvslaget så blev det pusskalas med alla ens vänner (ja, hade ej raggat upp någon annan)

bla bla bla.. fest fest krök.. dans shake puss... sen drog vi hemåt i en taxi som pojkarna betalade, till huddinge centrum och raggade upp två killkompisar, och drog hem till amanda på efterfest.
där blev det svull, mys och några täcken guppade? hm,.. ja det var förmodligen inte jag, hade däckat i sängen brevid matte. :P

Kvällen var nedkortad nu tro det eller ej, fler ingående kommentarer kan vi ta senare, nu orkar inte fingrarna blogga mer!
Godnight Huddinge, Sthlm, Sverige and världen!

ROCK ON! spanki

RSS 2.0