tvii.

jag är så JÄVLA besviken på dig, så det finns inte ens ord längre...

hur kommer det sig...?

hur kommer det sig att man helt plötsligt kan hata någon som man en gång älskat?
hur kommer det sig att man ena sekunden kan stå och krama om någon för att den sedan andra sekunden inte ens säger hej?
hur kommer det sig att man delar alla ögonblick med en person, för att den sedan ska dela dessa ögonblick med någon annan?

HUR?!

vart går gränsen för när det inte längre är okej? ja vart går gränsen för när vänskap eller kärlek förstörs? alla säger att man ska vara varsam med sin vänskap, för att den är skör och väldigt öm. men om man nu är bästaste vänner, och ingenting kan skilja varandra åt, borde den inte då vara det starkaste som finns? att ingenting kan komma imellan?

jag trodde det förrut, att vår vänskap skulle hålla genom eld och vatten. men nu märker jag, att jag kunde fan inte ha mer fel...

and some bruuuises...

...det är att faktum att tillägga alla dess olika slags blåmärken som dykt upp på min kropp och lämnat sina spår från i helgen också!
jag kan sammanlagt räkna mig till 9 st! HAHA! då har man haft det Wiild.. you bet!
och det är även till att tillägga att både jag och joy (och några andra stackare som jag inte bryr mig så mkt om eftersom jag ej känner dom) ramlade vid den där jääädrans rampen när man skulle gå ut på studentskivan.
och Nej, svaret till er fördom, det var EJ p.g.a att vi var fulla, det var verkligen Rampens fel!! hon blev lämnad med skrapsår över rygg och ben, jag med lite sår på arm och massa blåmärken!

image40

HAHA YOU JUST GOTTA LOVE US! ;D


lite refill..

..and some kiss 'n tell...
i helgen blev det fan precis som jag förväntat mig, utan en liten pluttsak :D vi kan ta pluttsaken först. mitt pass försvann. men idag ringde dom från krogstället och min väska var återfunnen, även mitt pass. WIIIE! så nu var det bara + saker i helgen fan!
fredags, studentskivan. fifan vad grymt det var först hos karlsson på förkrök, massa underbara girls, och vi sjöng och dansade till gamla godingar ;) rullar in till skivan, med tusen andra huddingebor som bara pront skulle in exakt samma tid :P
och ursäkta mig, men vem fan placerar ett krogställe på världens jäkla UffGata som Ingen hittar till?! dom ba: follow the marshaller! jaaa, som satt utsatta typ två meter utanför porten efter man virrat runt i fel tunnelbaneuppgång och grejer, haha! väl där var det iaf hålligång, och jag bara flög runt över dansgolvet.. eller när jag tänker efter, jag flög runt överallt. jo, personligen hade jag det askul, sen får väl andra försöka ha roligt för sin del i thought :)

lördag, falken falken falken. min första gång på falken, wow.. eller inte. inte direkt status. men som dom säger, man måste pröva falken en gång om man är huddingebo, annars är det fyskam! ;) jag och carro laddade på ordentligt innan, sen fick jag låtsas vara Johns kusin eftersom mitt pass var gone. haha vakterna ansåg mig alltså vara under 18 och "det blir ingen dricka för dig ikväll unga dam..." efter lite smuggling så bestämde jag mig för att konfrontera vakterna med min åå-va-det-låter-påhittat-historia om borttappat pass och skrek ut mitt personnummer att dom kunde kolla upp det, JAG ÄR FAKTISKT 18 blaha blaha, och till slut, så charmerande som jag är ( ? ), hade jag övertygat dom och sprang glatt runt med mitt glas vin framför deras näsor. ;D
typ ALLA i huddinge var även idag där. alla slags människor man kunde tänka sig. så det var kulkul.. och ett jäkla äventyr blev det när man skulle hemåt, men det kan vi lämna åt fantasin, aaiight? ;)

BRY DIG MER, SKRÄPA EJ NER! haha, spanki

studentskiva och spelning... fullt upp?

ja, det ser ut att bli en ganska fullpackad helg med massa planer, så det känns ju skoj! :)
imorgon (friday) så ska jag och tjejerna i klassen på alla teknikgrabbars studentskiva, och jag är SÅ förväntansfull! ;D först ska jag och joy fixa iordning oss hos mig, (man måste ju för bövelen se snygg ut!!) sen ska vi dra till Tumba (ja, vemfan bor där liksom? :P jo KARLSSON PÅ TAKET! wiiie) och så hämtar den nublivna körkorttagaren karlsson upp oss vid tumba station, sen hem till henne alla girls och förkrökar och myser innan det blir utgång till den där mystiska Fabriken som typ ingen har hört talas om? :P låter inte direkt bra att den är okänd, men med så mkt hunkar där, så kan vi lika gärna parta i Donkens bollhav, for all I care ;)
menmen,.. lördag.. då ska jag först fika med min söta Olle, som jag inte träffat på sjuukt länge, ta igen gamla minnen, men även dela nya :) sen måste man tagga till, för att gå på en första spelning med Metal Fuckers? JA, ni hörde rätt! haha sköna lirare, och så måste man ju ha bevis på att John verkligen är så grym som alla säger. man måste uppleva det själv helt enkelt! :) Kom dit vettja!

Falken i huddinge centrum, lördag klockan 22.00. 18års gräns. (John, nu borde jag fan få sponsring för denna reklamering xD)

söndag därimot har jag än så länge inga planer, så om du där ute jättejättegärna vill träffa mig får du väl slå mig en pling vettja! ;) tsss.

nu ska jag lyssna på The one and Only: Whitney Houston. big love to her.

image39


PARTY PARTY! spanki

en bra låt att relatera till...

can't get to sleep
I think about the implications
Of diving in too deep
And possibly the complications

Especially at night
I worry over situations
I know I'll be alright
Perhaps it's just imagination

Day after day it reappears
Night after night my heartbeat shows the fear
Ghosts appear and fade away
Come back another day

Alone between the sheets
Only brings exasperation
It's time to walk the streets
Smell the desperation

At least there's pretty lights
And though there's little variation
It nullifies the night from overkill

Day after day it reappears
Night after night my heartbeat shows the fear
Ghosts appear and fade away
Come back another day

I can't get to sleep
I think about the implications
Of diving in too deep
And possibly the complications

Especially at night
I worry over situations
I know I'll be alright
It's just overkill

Day after day it reappears
Night after night my heartbeat shows the fear
Ghosts appear and fade away
Ghosts appear and fade away
Ghosts appear and fade away

http://youtube.com/watch?v=RZ45xrtNnzk  - skön låt från Scrubs xD

life sucks, get over it.

varför har det blivit såhär just nu? ingenting är fel, ingenting är direkt jobbigt, men ändå käns allt som en börda. jag önskar att jag kunde säga vad problemet var, men det verkar inte finnas något... jag bara är, och i ett dåligt skick dessutom. idag har dagen mest spenderats åt att vila och sova, fundera. visst, jag mår lite bättre nu fram mot kvällen, men det psykiskt dåliga sitter kvar. jag är inte längre i samma skick som jag brukar, i det skicket då det mesta ändå är underbart och glädjefullt. och då känns det ju ännu mera patetiskt att sitta och klaga över något, när man inte ens har någon speciell anledning. en kur för det här jag känner, det vore nog att få lämna huddinge, och sthlm, för en vecka eller två, få tankarna på annat håll och bara glömma bort det som existerar för att tag. jag skulle nog må bra av det. in i en annan värld.. in i dimman...

DU. jag vill bara säga att jag förstår inte vad som händer mellan oss. jag vet heller inte om det är mitt, eller om det är ditt, eller om det är bådas fel att det händer. men händer, det gör det i alla fall. och jag är rädd för att det kmr att fortsätta att hända, och att varken du eller jag kmr orka ta tag i det innan det är för sent..? men det verkar som att du har tröttnat redan nu, att du skiter i vilket... och det gör så att även jag inte orkar... fan...

och den andra DU. se till att inte hamna i samma fälla som en gång förut föll på någon annan. jag vill inte se att den här personen blir Bara din vardag sen, och att du skiter i alla andra du har nära, och sen så blir du sårad till slut, och står ensam. jag känner redan nu att det börjar bli ganska mycket den personen, och kan börja förstå och sätta mig in i varför vissa nära till dig känner brist på omtanke från ditt håll... inte bra...

och min alldeles egna belli: JAG ÄLSKAR DIG!

SOMETIMES LIFE IS SERIOUS. spanki

i try, and then the words just comes to me...

det är tankarna som styr, och hjärtat som flyr
det är vännerna som förlåter, och killarna som man ej ser åter
det är familjen som stöttar, när man på skolan tröttnar
det är äkta känslor som finns, när man hittat sin prins
det är pulsen som slår, när man panik får
det är hela en själv som brister, när man någon mister
det är när allt känns skit, som man försöker dämpa med sprit
det är när humöret är på topp, som man dansar utan stopp
Men mest av allt...

det är när Du ler, jag inget annat än Dig ser.



det här är en sådan dag...

du vet när man känner att hela kroppen är öm och att allt bara suger? det här är en sådan dag...
du vet när man bara vill sjunka genom jorden och flyta bland moln? det här är en sådan dag...
du vet när man bara vill dö...? ...... det här är Inte en sådan dag (fan så lågt kan jag ju inte sänka mig, kom igen!)

helgen var iaf väldigt speciell, både rolig och mindre rolig. but every day has its ups and downs, aight?
i fredags var jag i tyresö, (vi skänker tyresö til danmark! :D haha) hos käre Joy. fast inte hos henne, eller jo men inte hela tiden, en del av tiden spenderade vi hos en kille som hette Alexander, med enbart typ killar...? haha inte mig emot ;) det var trevligt, ja tills det blev lite tjafs och krångel, men det löste sig nog allt senare.
sen på lördag kom tjejerna från klassen hem till mig och vi hade det jättemysigt med dricka och mat :D vi satte på gamla 90tals låtar som bringade fram små underbara minnen från barndomen! trevlans ;D "back in the days..."

eftersom någon anonym person har tagit till sig att klaga på mitt bloggande, så ringde det en alarmklocka för mig, och nu ska jag se till att skärpa skrivandet när jag märker att det faktiskt finns folk som läser, wiiee! ;)


BACK TO THOSE DAYS! spanki


tänkte bara lägga in en bild på mig och käre Belli :)

äntligen funkar bloggen igen...

... och läsarstatistiken är på typ noll eller...? :(
jaja, mitt lov var iaf vad man kan kalla FULL RULLE! :D grymt and awesome!
festade nätt och slätt: onsdag, skärtorsdag, fredag, lördag, måndag, onsdag, torsdag, lördag. jisses amalia, det var en himla massa kanske ni tycker. men nääeh.. eller? ;)
det bästa med lovet var fan att jag hittade mig själv massa nya prickar att umgås med, vilket var väldigt roligt! tackar för det! :) sen blev jag sjukt nära med Carro, vilket var högst osannolikt när jag först började i Sjödal. men när man sänker ner garden så märker man att fördomar man haft bara är rena rama bluffen! damn this community.. or damn me..?

tyvärr har det gått för lång tid sedan jag skrev, och jag är nog lite för trött för att skriva upp alla mina funny nights, och då besparar jag även er lite tid, tänka sig? ;)
Nu sitter man är med en Latte i sin hand, och med en irriterande snörvel i näsan som bara bestämde sig för att dyka upp utan förvarning nu i eftermiddags. hur rättvist är det liksom? Nej, inte alls. Det är väl den där jäkla Karlsson som satt och snörvla sig mot mig hela dagen, som att hon bara ville att man skulle dras med i det, så hon slipper gå runt som Rudolf med Röda mulen själv ;) skämt o sido. eller så är det väl farsan som aldrig, och då menar jag ALDRIG är sjuk, (typ supermans immunförsvar?) kommer hem i måndags och ska hosta ut sina halsmandlar vid matbordet? yep, you never know who the bad guy is.

Jag har dock lite goda nyheter för mig själv. idag på jättejättelänge har jag äntligen shoppat lite shit. alltså små pryl. det blev en väska från Fiorelli och ett guld och ett silver örhängenpar. de e naaajs. =) svimma inte imorgon bara när ni ser mig i mina nya assescoarer ;) naaaae kidding!

Nu ska jag traska vidare in i dimman...

MR DJ, TURN THE MUSIC UP!  spanki


RSS 2.0