Vi hade iaf inte tur med vädret

Nämen kolla, en Anki tittar in i sin blogg igen. Som vissa vet har denna dam varit strandad på sitt fina landställe på Dalarö nu i två veckor. Utan dator i två veckor, STOLT! Och man kan säga att både mycket och lite har hänt på samma gång. Det började med att jag fick träffa min älskade bb igen, och vi hade det så mysigt en kväll, satt med vin och sommarmusik, på Dalarös kanske mest kändaste berg, och njöt helt enkelt av livet. trevligt trevligt. De första dagarna lös solen och man kunde ta en tripp eller två ut till öarna med våran nya båt :D cosy.
Sen så har jag även haft besök av två grabbar, Matte och Jocke svängde förbi, och tog även med sig regnet. Men det stoppade oss inte från att bada, inte ens när klockan var två på natten, haha. Alltid lika trevligt med er två! ;)
Sen tittade min älsklingstvilling förbi också, den ökända JOY! ;D yeeeaj. vi hade jätteskoj. HAHA, värsta äventyret på natten, med skratt och annat, även telefonsamtal till våran teddybear som innehöll en och annan allsång! tsss. :)
Familjen Larsson passade också på att erövra stället, och vårt kylskåp ( haha), och hemåt åkte sedan två knäckta pappor som hade blivit ägda av mig själv och Fredrik i badmington! YEAH! =)
Nu är jag hemma en kväll, sen bär det av mot Raggingtown! kul i juli.

HAPPY SOMMAR! tjiing!


RSS 2.0